Nabeschouwing Real Betis - Málaga (1-0) || Primera División 2016/2017

Vrijdag 23 september 2016 - 20:45 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Real Betis het vrijdag 23 september 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Málaga. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Benito Villamarín in Sevilla.

Via de Real Betis - Málaga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Betis - Málaga (1-0)

Het Primera División duel tussen Real Betis en Málaga is onder leiding van scheidsrechter Alfonso Alvarez Izquierdo geëindigd in een 1-0 overwinning voor Real Betis. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 25e minuut dacht Real Betis op voorsprong te komen via een doelpunt van Joaquín. Helaas voor Real Betis werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Alfonso Alvarez Izquierdo niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

LIVE Real Betis - Málaga 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Betis - Málaga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Wissel Real Betis Wissel R. Donk voor G. Pezzella Real Betis
25' Doelpunt Real Betis Doelpunt Joaquín met assist van C. Musonda Real Betis
37' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Sandro Ramírez Málaga
45' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Z. Kuzmanović Málaga
45' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Jony Málaga
47' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Bruno González Real Betis
50' Wissel Málaga Wissel Y. En-Nesyri voor Charles Málaga
59' Wissel Málaga Wissel Duda voor Z. Kuzmanović Málaga
62' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Petros Real Betis
64' Wissel Real Betis Wissel D. Brašanac voor Rubén Castro Real Betis
67' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Ignacio Camacho Málaga
70' Wissel Real Betis Wissel Cejudo voor D. Brašanac Real Betis
72' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Rafa Navarro Real Betis
77' Wissel Málaga Wissel G. Castro voor Jony Málaga
78' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Diego Llorente Málaga
89' Gele kaart Málaga Gele kaart voor G. Castro Málaga
91' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Cejudo Real Betis
Video hoogtepunten en samenvatting Real Betis - Málaga
Opstellingen Real Betis - Málaga
De opstellingen van Real Betis en Málaga zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Betis gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Málaga zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Betis - Málaga

Real Betis en Málaga treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alfonso Alvarez Izquierdo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Betis en Málaga in de Primera División vond plaats op 19 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Málaga. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Málaga favoriet. 6 keer wist de ploeg van Real Betis te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Real Betis. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.