Nabeschouwing Real Betis - Osasuna (2-0) || Primera División 2016/2017

Zaterdag 18 maart 2017 - 20:45 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Real Betis het zaterdag 18 maart 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Benito Villamarín in Sevilla.

Via de Real Betis - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Betis - Osasuna (2-0)

Het Primera División duel tussen Real Betis en Osasuna is onder leiding van scheidsrechter Alfonso Alvarez Izquierdo geëindigd in een 2-0 overwinning voor Real Betis. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 4e minuut dacht Real Betis op voorsprong te komen via een doelpunt van Rafa Navarro. Helaas voor Real Betis werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut was het Real Betis dat via Rubén Castro dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Alfonso Alvarez Izquierdo.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Alfonso Alvarez Izquierdo niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

LIVE Real Betis - Osasuna 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Betis - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Real Betis Doelpunt Rafa Navarro met assist van A. Mandi Real Betis
8' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Kenan Osasuna
28' Doelpunt Real Betis Doelpunt Rubén Castro met assist van Rafa Navarro Real Betis
51' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Fran Mérida Osasuna
60' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Aitor Buñuel Osasuna
66' Wissel Real Betis Wissel Joaquín voor Rubén Castro Real Betis
70' Wissel Osasuna Wissel G. Čaušić voor Fran Mérida Osasuna
75' Wissel Osasuna Wissel Oriol Riera voor Sergio León Osasuna
75' Wissel Osasuna Wissel De las Cuevas voor Roberto Torres Osasuna
82' Wissel Real Betis Wissel R. Donk voor Rubén Pardo Real Betis
88' Wissel Real Betis Wissel Petros voor Dani Ceballos Real Betis
Video hoogtepunten en samenvatting Real Betis - Osasuna
Opstellingen Real Betis - Osasuna
De opstellingen van Real Betis en Osasuna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Betis gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Osasuna zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Betis - Osasuna

Real Betis en Osasuna treffen elkaar in de 28e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alfonso Alvarez Izquierdo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Betis en Osasuna in de Primera División vond plaats op 21 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Betis. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Real Betis favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Osasuna slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.