Nabeschouwing Real Madrid - Deportivo La Coruña (3-2) || Primera División 2016/2017

Zaterdag 10 december 2016 - 20:45 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Real Madrid het zaterdag 10 december 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Deportivo La Coruña. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Deportivo La Coruña live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Deportivo La Coruña (3-2)

Het Primera División duel tussen Real Madrid en Deportivo La Coruña is onder leiding van scheidsrechter Santiago Jaime Latre geëindigd in een 3-2 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 50e minuut dacht Real Madrid op voorsprong te komen via een doelpunt van Álvaro Morata. Helaas voor Real Madrid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 63e minuut was het Deportivo La Coruña dat via Joselu dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Santiago Jaime Latre. Joselu dacht na 65 minuten te scoren voor Deportivo La Coruña, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 84e minuut scoorde Real Madrid via M. Díaz, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 92 minuten spelen wist Real Madrid via Sergio Ramos de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Santiago Jaime Latre.

Kort daarna blies scheidsrechter Santiago Jaime Latre voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

LIVE Real Madrid - Deportivo La Coruña 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Deportivo La Coruña teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor C. Borges Deportivo La Coruña
45' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor R. Babel Deportivo La Coruña
50' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Álvaro Morata met assist van Isco Real Madrid
58' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Joselu voor E. Çolak Deportivo La Coruña
59' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Albentosa Deportivo La Coruña
63' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt Joselu met assist van Carles Gil Deportivo La Coruña
65' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt Joselu met assist van F. Andone Deportivo La Coruña
66' Wissel Real Madrid Wissel Lucas Vázquez voor Marco Asensio Real Madrid
70' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Álvaro Morata Real Madrid
72' Wissel Real Madrid Wissel M. Díaz voor Isco Real Madrid
75' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Pedro Mosquera voor F. Andone Deportivo La Coruña
81' Wissel Real Madrid Wissel Marcelo voor Danilo Real Madrid
82' Wissel Deportivo La Coruña Wissel F. Fajr voor R. Babel Deportivo La Coruña
84' Doelpunt Real Madrid Doelpunt M. Díaz met assist van Lucas Vázquez Real Madrid
88' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor K. Navas Real Madrid
88' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Sergio Ramos Real Madrid
88' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Sidnei Deportivo La Coruña
92' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Sergio Ramos met assist van T. Kroos Real Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Deportivo La Coruña
Opstellingen Real Madrid - Deportivo La Coruña
De opstellingen van Real Madrid en Deportivo La Coruña zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Madrid gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Deportivo La Coruña zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Madrid - Deportivo La Coruña

Real Madrid en Deportivo La Coruña treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Santiago Jaime Latre en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Deportivo La Coruña in de Primera División vond plaats op 14 mei 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Real Madrid favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Deportivo La Coruña slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.