Nabeschouwing Real Madrid - Eibar (1-1) || Primera División 2016/2017

Zondag 2 oktober 2016 - 16:15 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Real Madrid het zondag 2 oktober 2016 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Eibar. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Eibar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Eibar (1-1)

De Primera División 2016/2017 wedstrijd tussen Real Madrid en Eibar geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 6e minuut dacht SD Eibar op voorsprong te komen via een doelpunt van Fran Rico. Helaas voor SD Eibar werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 17e minuut was het Real Madrid dat via G. Bale dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Juan Martinez Munuera.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Juan Martinez Munuera niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Real Madrid - Eibar 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Eibar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Fran Rico met assist van Ander Capa SD Eibar
17' Doelpunt Real Madrid Doelpunt G. Bale met assist van Cristiano Ronaldo Real Madrid
29' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor G. Escalante SD Eibar
44' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Daniel Carvajal Real Madrid
44' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor G. Bale Real Madrid
46' Wissel Real Madrid Wissel Nacho voor R. Varane Real Madrid
46' Wissel Real Madrid Wissel Álvaro Morata voor K. Benzema Real Madrid
48' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Dani García SD Eibar
56' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Álvaro Morata Real Madrid
57' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor F. Lejeune SD Eibar
71' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Rubén Peña SD Eibar
72' Wissel Real Madrid Wissel Marco Asensio voor Isco Real Madrid
73' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor T. Kroos Real Madrid
76' Wissel SD Eibar Wissel Kike voor Sergi Enrich SD Eibar
84' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Fran Rico SD Eibar
87' Wissel SD Eibar Wissel Bebé voor Rubén Peña SD Eibar
92' Wissel SD Eibar Wissel Adrián voor Pedro León SD Eibar
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Eibar
Opstellingen Real Madrid - Eibar
De opstellingen van Real Madrid en Eibar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Madrid gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Eibar zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Madrid - Eibar

Real Madrid en Eibar treffen elkaar in de 7e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martinez Munuera en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Eibar in de Primera División vond plaats op 9 april 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Real Madrid favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Eibar slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.