Nabeschouwing Real Sociedad - Deportivo La Coruña (1-0) || Primera División 2016/2017

Zondag 23 april 2017 - 12:00 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Real Sociedad het zondag 23 april 2017 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo La Coruña. De wedstrijd wordt gespeeld in Reale Arena in San Sebastián.

Via de Real Sociedad - Deportivo La Coruña live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Deportivo La Coruña (1-0)

Het Primera División duel tussen Real Sociedad en Deportivo La Coruña is onder leiding van scheidsrechter Daniel Ocon Arraiz geëindigd in een 1-0 overwinning voor Real Sociedad. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 28e minuut dacht Real Sociedad op voorsprong te komen via een doelpunt van Willian José. Helaas voor Real Sociedad werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Daniel Ocon Arraiz niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

LIVE Real Sociedad - Deportivo La Coruña 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Deportivo La Coruña teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Willian José met assist van Yuri Real Sociedad
44' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Albentosa Deportivo La Coruña
45' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Raúl Navas Real Sociedad
50' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor F. Fajr Deportivo La Coruña
56' Wissel Deportivo La Coruña Wissel O. John voor G. Kakuta Deportivo La Coruña
65' Wissel Real Sociedad Wissel Juanmi voor Willian José Real Sociedad
70' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Álex Bergantiños Deportivo La Coruña
70' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Joselu voor E. Çolak Deportivo La Coruña
73' Wissel Real Sociedad Wissel Canales voor C. Vela Real Sociedad
80' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Bruno Gama voor F. Fajr Deportivo La Coruña
90' Wissel Real Sociedad Wissel Granero voor Mikel Oyarzabal Real Sociedad
Video hoogtepunten en samenvatting Real Sociedad - Deportivo La Coruña
Opstellingen Real Sociedad - Deportivo La Coruña
De opstellingen van Real Sociedad en Deportivo La Coruña zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Sociedad gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Deportivo La Coruña zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Sociedad - Deportivo La Coruña

Real Sociedad en Deportivo La Coruña treffen elkaar in de 33e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Ocon Arraiz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Sociedad en Deportivo La Coruña in de Primera División vond plaats op 5 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deportivo La Coruña. Op basis van de afgelopen 13 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Real Sociedad als Deportivo La Coruña wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 5 keer in een gelijkspel.