Nabeschouwing Real Sociedad - Eibar (2-2) || Primera División 2016/2017

Dinsdag 28 februari 2017 - 19:30 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Real Sociedad het dinsdag 28 februari 2017 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Eibar. De wedstrijd wordt gespeeld in Reale Arena in San Sebastián.

Via de Real Sociedad - Eibar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Eibar (2-2)

De Primera División 2016/2017 wedstrijd tussen Real Sociedad en Eibar geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 14e minuut dacht Real Sociedad op voorsprong te komen via een doelpunt van Juanmi. Helaas voor Real Sociedad werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 26e minuut was het SD Eibar dat via G. Escalante dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Alberto Undiano. In de 46e minuut kreeg F. Lejeune van SD Eibar voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en SD Eibar de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 59e minuut moest Real Sociedad verder met een man minder, nadat Juanmi een tweede gele kaart kreeg. Na 67 minuten spelen wist Real Sociedad via C. Vela de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Alberto Undiano. In de 93e minuut scoorde Pedro León namens SD Eibar. Scheidsrechter Alberto Undiano besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies scheidsrechter Alberto Undiano voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

LIVE Real Sociedad - Eibar 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Eibar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Pedro León SD Eibar
9' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Zurutuza Real Sociedad
13' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor F. Lejeune SD Eibar
14' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Juanmi met assist van Álvaro Odriozola Real Sociedad
15' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Juanmi Real Sociedad
26' Doelpunt SD Eibar Doelpunt G. Escalante met assist van Pedro León SD Eibar
46' Tweede gele kaart SD Eibar Tweede gele kaart voor F. Lejeune SD Eibar
55' Wissel SD Eibar Wissel M. Dos Santos voor T. Inui SD Eibar
59' Tweede gele kaart Real Sociedad Tweede gele kaart voor Juanmi Real Sociedad
60' Wissel Real Sociedad Wissel Granero voor Zurutuza Real Sociedad
65' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor G. Escalante SD Eibar
66' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Yoel SD Eibar
67' Penalty Real Sociedad Penalty C. Vela Real Sociedad
70' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Christian Rivera SD Eibar
73' Wissel SD Eibar Wissel Sergi Enrich voor G. Escalante SD Eibar
78' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Illarramendi Real Sociedad
84' Wissel SD Eibar Wissel Bebé voor Rubén Peña SD Eibar
87' Wissel Real Sociedad Wissel Canales voor C. Vela Real Sociedad
93' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Pedro León SD Eibar
90' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Granero Real Sociedad
Video hoogtepunten en samenvatting Real Sociedad - Eibar
Opstellingen Real Sociedad - Eibar
De opstellingen van Real Sociedad en Eibar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Sociedad gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Eibar zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Sociedad - Eibar

Real Sociedad en Eibar treffen elkaar in de 25e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alberto Undiano en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Sociedad en Eibar in de Primera División vond plaats op 24 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Eibar. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Eibar favoriet. 3 keer wist de ploeg van Real Sociedad te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Real Sociedad. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.