Nabeschouwing Real Sociedad - Las Palmas (4-1) || Primera División 2016/2017

Woensdag 21 september 2016 - 22:00 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Real Sociedad het woensdag 21 september 2016 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Las Palmas. De wedstrijd wordt gespeeld in Reale Arena in San Sebastián.

Via de Real Sociedad - Las Palmas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Las Palmas (4-1)

Het Primera División duel tussen Real Sociedad en Las Palmas is onder leiding van scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero geëindigd in een 4-1 overwinning voor Real Sociedad. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 1e minuut dacht Real Sociedad op voorsprong te komen via een doelpunt van Willian José. Helaas voor Real Sociedad werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 21e minuut moest K. Boateng van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Las Palmas verder met een speler minder. C. Vela dacht na 22 minuten te scoren voor Real Sociedad, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 35e minuut scoorde Real Sociedad via Zurutuza, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 53 minuten spelen wist Real Sociedad via Willian José de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero. In de 56e minuut scoorde Tana namens Las Palmas. Scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindstand.

LIVE Real Sociedad - Las Palmas 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Las Palmas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Willian José met assist van Mikel Oyarzabal Real Sociedad
21' Rode kaart Las Palmas Rode kaart voor K. Boateng Las Palmas
22' Penalty Real Sociedad Penalty C. Vela Real Sociedad
33' Wissel Real Sociedad Wissel Litri voor Yuri Real Sociedad
35' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Zurutuza met assist van Xabi Prieto Real Sociedad
52' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor David Simón Las Palmas
53' Penalty Real Sociedad Penalty Willian José Real Sociedad
56' Doelpunt Las Palmas Doelpunt Tana met assist van Roque Mesa Las Palmas
58' Wissel Las Palmas Wissel Hélder Lopes voor Dani Castellano Las Palmas
60' Wissel Las Palmas Wissel Jonathan Viera voor Tana Las Palmas
61' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Íñigo Martínez Real Sociedad
64' Wissel Real Sociedad Wissel Canales voor Zurutuza Real Sociedad
72' Wissel Las Palmas Wissel Aythami Artiles voor Bigas Las Palmas
78' Wissel Real Sociedad Wissel Jon Bautista voor Willian José Real Sociedad
80' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor S. Araújo Las Palmas
Video hoogtepunten en samenvatting Real Sociedad - Las Palmas
Opstellingen Real Sociedad - Las Palmas
De opstellingen van Real Sociedad en Las Palmas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Sociedad gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Las Palmas zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Sociedad - Las Palmas

Real Sociedad en Las Palmas treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Sociedad en Las Palmas in de Primera División vond plaats op 19 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Las Palmas. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Las Palmas favoriet. 2 keer wist de ploeg van Real Sociedad te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Real Sociedad. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.