Nabeschouwing Real Sociedad - Sporting Gijón (3-1) || Primera División 2016/2017

Maandag 10 april 2017 - 20:45 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Real Sociedad het maandag 10 april 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sporting Gijón. De wedstrijd wordt gespeeld in Reale Arena in San Sebastián.

Via de Real Sociedad - Sporting Gijón live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Sporting Gijón (3-1)

Het Primera División duel tussen Real Sociedad en Sporting Gijón is onder leiding van scheidsrechter Jose Luis Gonzalez Gonzalez geëindigd in een 3-1 overwinning voor Real Sociedad. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 3e minuut dacht Real Sociedad op voorsprong te komen via een doelpunt van Willian José. Helaas voor Real Sociedad werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 27e minuut was het Real Sociedad dat via Juanmi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Jose Luis Gonzalez Gonzalez. Yuri dacht na 77 minuten te scoren voor Real Sociedad, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 87e minuut scoorde Sporting Gijón via E. Echiejile, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies scheidsrechter Jose Luis Gonzalez Gonzalez voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

LIVE Real Sociedad - Sporting Gijón 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Sporting Gijón teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Willian José met assist van Xabi Prieto Real Sociedad
17' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Sergio Álvarez Sporting Gijón
23' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Mikel Vesga Sporting Gijón
27' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Juanmi met assist van Xabi Prieto Real Sociedad
31' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Xavi Torres Sporting Gijón
59' Wissel Sporting Gijón Wissel Viguera voor Carlos Castro Sporting Gijón
63' Wissel Sporting Gijón Wissel Carlos Carmona voor Víctor Rodríguez Sporting Gijón
68' Wissel Real Sociedad Wissel Mikel Oyarzabal voor Willian José Real Sociedad
72' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Juanmi Real Sociedad
74' Wissel Real Sociedad Wissel Aritz Elustondo voor Joseba Zaldúa Real Sociedad
77' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Yuri met assist van Zurutuza Real Sociedad
78' Wissel Sporting Gijón Wissel Pablo Fernández voor Xavi Torres Sporting Gijón
80' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor F. Amorebieta Sporting Gijón
81' Wissel Real Sociedad Wissel Canales voor C. Vela Real Sociedad
87' Doelpunt Sporting Gijón Doelpunt E. Echiejile met assist van Viguera Sporting Gijón
91' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Burgui Sporting Gijón
Video hoogtepunten en samenvatting Real Sociedad - Sporting Gijón
Opstellingen Real Sociedad - Sporting Gijón
De opstellingen van Real Sociedad en Sporting Gijón zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Sociedad gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sporting Gijón zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Real Sociedad - Sporting Gijón

Real Sociedad en Sporting Gijón treffen elkaar in de 31e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jose Luis Gonzalez Gonzalez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Sociedad en Sporting Gijón in de Primera División vond plaats op 20 november 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Sociedad. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Real Sociedad favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Sporting Gijón slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.