Nabeschouwing Sevilla - Atlético Madrid (1-0) || Primera División 2016/2017

Zondag 23 oktober 2016 - 16:15 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Sevilla het zondag 23 oktober 2016 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Atlético Madrid (1-0)

Het Primera División duel tussen Sevilla en Atlético Madrid is onder leiding van scheidsrechter Juan Martinez Munuera geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 73e minuut dacht Sevilla op voorsprong te komen via een doelpunt van S. NZonzi. Helaas voor Sevilla werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 77e minuut kreeg Koke van Atlético Madrid voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Atlético Madrid de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Juan Martinez Munuera niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

LIVE Sevilla - Atlético Madrid 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor A. Rami Sevilla
38' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor S. NZonzi Sevilla
42' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Á. Correa Atlético Madrid
44' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Gabi Atlético Madrid
46' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor S. Nasri Sevilla
46' Wissel Atlético Madrid Wissel N. Gaitán voor Á. Correa Atlético Madrid
56' Wissel Atlético Madrid Wissel Tiago voor Y. Carrasco Atlético Madrid
62' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Koke Atlético Madrid
66' Wissel Atlético Madrid Wissel Fernando Torres voor K. Gameiro Atlético Madrid
73' Doelpunt Sevilla Doelpunt S. NZonzi met assist van L. Vietto Sevilla
77' Tweede gele kaart Atlético Madrid Tweede gele kaart voor Koke Atlético Madrid
81' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Mariano Sevilla
89' Wissel Sevilla Wissel Iborra voor F. Vázquez Sevilla
90' Wissel Sevilla Wissel J. Correa voor L. Vietto Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Atlético Madrid
Opstellingen Sevilla - Atlético Madrid
De opstellingen van Sevilla en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Atlético Madrid

Sevilla en Atlético Madrid treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martinez Munuera en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Atlético Madrid in de Primera División vond plaats op 24 januari 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Atlético Madrid favoriet. 9 keer wist de ploeg van Sevilla te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Sevilla. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.