Nabeschouwing Sevilla - Barcelona (1-2) || Primera División 2016/2017

Zondag 6 november 2016 - 20:45 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Sevilla het zondag 6 november 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Barcelona (1-2)

Het Primera División duel tussen Sevilla en Barcelona is onder leiding van scheidsrechter Santiago Jaime Latre geëindigd in een 1-2 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 15e minuut dacht Sevilla op voorsprong te komen via een doelpunt van Vitolo. Helaas voor Sevilla werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 43e minuut was het FC Barcelona dat via L. Messi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Santiago Jaime Latre. L. Suárez dacht na 61 minuten te scoren voor FC Barcelona, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Santiago Jaime Latre niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

LIVE Sevilla - Barcelona 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Neymar FC Barcelona
15' Doelpunt Sevilla Doelpunt Vitolo met assist van Pablo Sarabia Sevilla
26' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor A. Rami Sevilla
43' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van Neymar FC Barcelona
44' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Sergi Roberto FC Barcelona
50' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Mariano Sevilla
61' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Suárez met assist van L. Messi FC Barcelona
66' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor L. Digne FC Barcelona
68' Wissel Sevilla Wissel Ganso voor F. Vázquez Sevilla
73' Wissel FC Barcelona Wissel André Gomes voor I. Rakitić FC Barcelona
78' Wissel Sevilla Wissel Iborra voor S. Nasri Sevilla
82' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor S. NZonzi Sevilla
83' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor L. Messi FC Barcelona
84' Wissel Sevilla Wissel J. Correa voor Pablo Sarabia Sevilla
85' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Daniel Carriço Sevilla
86' Wissel FC Barcelona Wissel Rafinha voor Denis Suárez FC Barcelona
88' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor L. Suárez FC Barcelona
91' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor J. Mascherano FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Barcelona
Opstellingen Sevilla - Barcelona
De opstellingen van Sevilla en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Barcelona zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Barcelona

Sevilla en Barcelona treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Santiago Jaime Latre en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Barcelona in de Primera División vond plaats op 28 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 15 keer wist de ploeg van Sevilla te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Sevilla. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.