Nabeschouwing Sevilla - Celta de Vigo (2-1) || Primera División 2016/2017

Donderdag 27 april 2017 - 20:30 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Sevilla het donderdag 27 april 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Celta de Vigo (2-1)

Het Primera División duel tussen Sevilla en Celta de Vigo is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 49e minuut dacht Sevilla op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Correa. Helaas voor Sevilla werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het Celta de Vigo dat via Iago Aspas dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 56e minuut kreeg P. Hernández van Celta de Vigo voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Celta de Vigo de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 79e minuut scoorde Sevilla via W. Ben Yedder, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

LIVE Sevilla - Celta de Vigo 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor P. Hernández Celta de Vigo
27' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Pablo Sarabia Sevilla
38' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Hugo Mallo Celta de Vigo
49' Doelpunt Sevilla Doelpunt J. Correa met assist van Iborra Sevilla
53' Penalty Celta de Vigo Penalty Iago Aspas Celta de Vigo
56' Tweede gele kaart Celta de Vigo Tweede gele kaart voor P. Hernández Celta de Vigo
61' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor G. Cabral Celta de Vigo
64' Wissel Sevilla Wissel S. Nasri voor Pablo Sarabia Sevilla
65' Wissel Celta de Vigo Wissel F. Roncaglia voor J. Guidetti Celta de Vigo
76' Wissel Sevilla Wissel W. Ben Yedder voor S. Jovetić Sevilla
79' Doelpunt Sevilla Doelpunt W. Ben Yedder met assist van S. Nasri Sevilla
81' Wissel Celta de Vigo Wissel T. Bongonda voor D. Wass Celta de Vigo
85' Wissel Celta de Vigo Wissel C. Beauvue voor P. Sisto Celta de Vigo
87' Wissel Sevilla Wissel M. Kranevitter voor Ganso Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Celta de Vigo
Opstellingen Sevilla - Celta de Vigo
De opstellingen van Sevilla en Celta de Vigo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Celta de Vigo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Celta de Vigo

Sevilla en Celta de Vigo treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 11 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Sevilla favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Celta de Vigo slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.