Nabeschouwing Sevilla - Deportivo Alavés (2-1) || Primera División 2016/2017

Zaterdag 1 oktober 2016 - 16:15 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Sevilla het zaterdag 1 oktober 2016 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Deportivo Alavés (2-1)

Het Primera División duel tussen Sevilla en Deportivo Alavés is onder leiding van scheidsrechter Antonio Mateu geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 74e minuut dacht Sevilla op voorsprong te komen via een doelpunt van W. Ben Yedder. Helaas voor Sevilla werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 84e minuut was het Deportivo Alavés dat via Laguardia dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Antonio Mateu. W. Ben Yedder dacht na 90 minuten te scoren voor Sevilla, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies scheidsrechter Antonio Mateu voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

LIVE Sevilla - Deportivo Alavés 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Wissel Deportivo Alavés Wissel A. Pantić voor Kiko Femenía Deportivo Alavés
29' Wissel Deportivo Alavés Wissel N. Krstičić voor D. Torres Deportivo Alavés
33' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor G. Mercado Sevilla
37' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor T. Hernández Deportivo Alavés
41' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Alexis Deportivo Alavés
58' Wissel Sevilla Wissel Pablo Sarabia voor S. Nasri Sevilla
61' Wissel Sevilla Wissel Ganso voor L. Vietto Sevilla
65' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Marcos Llorente Deportivo Alavés
74' Doelpunt Sevilla Doelpunt W. Ben Yedder met assist van Ganso Sevilla
78' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Raúl García Deportivo Alavés
79' Wissel Deportivo Alavés Wissel A. Katai voor Víctor Camarasa Deportivo Alavés
82' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Manu García Deportivo Alavés
84' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Laguardia Deportivo Alavés
89' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Edgar Méndez Deportivo Alavés
90' Doelpunt Sevilla Doelpunt W. Ben Yedder met assist van Vitolo Sevilla
96' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Mariano Sevilla
92' Wissel Sevilla Wissel Iborra voor W. Ben Yedder Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Deportivo Alavés
Opstellingen Sevilla - Deportivo Alavés
De opstellingen van Sevilla en Deportivo Alavés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Deportivo Alavés zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Deportivo Alavés

Sevilla en Deportivo Alavés treffen elkaar in de 7e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Mateu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Deportivo Alavés in de Primera División vond plaats op 11 maart 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deportivo Alavés. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Sevilla als Deportivo Alavés wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.