Nabeschouwing Sevilla - Leganés (1-1) || Primera División 2016/2017

Zaterdag 11 maart 2017 - 16:15 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Sevilla het zaterdag 11 maart 2017 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Leganés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Leganés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Leganés (1-1)

De Primera División 2016/2017 wedstrijd tussen Sevilla en Leganés geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 3e minuut dacht Leganés op voorsprong te komen via een doelpunt van Gabriel. Helaas voor Leganés werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 43e minuut was het Sevilla dat via S. Jovetić dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Jose Luis Gonzalez Gonzalez.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jose Luis Gonzalez Gonzalez niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Sevilla - Leganés 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Leganés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Leganés Doelpunt Gabriel met assist van N. El Zhar Leganés
43' Doelpunt Sevilla Doelpunt S. Jovetić met assist van F. Vázquez Sevilla
46' Wissel Sevilla Wissel L. Vietto voor W. Montoya Sevilla
46' Wissel Sevilla Wissel S. NZonzi voor C. Lenglet Sevilla
57' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Pablo Sarabia Sevilla
60' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Gabriel Leganés
63' Wissel Leganés Wissel D. Machís voor A. Szymanowski Leganés
67' Gele kaart Leganés Gele kaart voor M. Mantovani Leganés
68' Wissel Leganés Wissel Luciano voor Guerrero Leganés
69' Wissel Sevilla Wissel Iborra voor F. Vázquez Sevilla
75' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor M. Kranevitter Sevilla
89' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Rubén Pérez Leganés
91' Wissel Leganés Wissel Pablo Ínsua voor Gabriel Leganés
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Leganés
Opstellingen Sevilla - Leganés
De opstellingen van Sevilla en Leganés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 3-3-1-3 formatie en Leganés zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Leganés

Sevilla en Leganés treffen elkaar in de 27e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jose Luis Gonzalez Gonzalez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Leganés in de Primera División vond plaats op 15 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Sevilla favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Leganés slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.