Nabeschouwing Sevilla - Real Madrid (2-1) || Primera División 2016/2017

Zondag 15 januari 2017 - 20:45 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Sevilla het zondag 15 januari 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Real Madrid (2-1)

Het Primera División duel tussen Sevilla en Real Madrid is onder leiding van scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 67e minuut dacht Real Madrid op voorsprong te komen via een doelpunt van Cristiano Ronaldo. Helaas voor Real Madrid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 85e minuut was het Sevilla dat via Sergio Ramos dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez. S. Jovetić dacht na 91 minuten te scoren voor Sevilla, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

LIVE Sevilla - Real Madrid 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Iborra Sevilla
66' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Sergio Escudero Sevilla
67' Penalty Real Madrid Penalty Cristiano Ronaldo Real Madrid
68' Wissel Sevilla Wissel S. Jovetić voor F. Vázquez Sevilla
75' Wissel Real Madrid Wissel M. Kovačić voor T. Kroos Real Madrid
77' Wissel Sevilla Wissel Pablo Sarabia voor Iborra Sevilla
81' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor S. Nasri Sevilla
84' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Marcelo Real Madrid
85' Eigen doelpunt Sevilla Eigen doelpunt Sergio Ramos Sevilla
86' Wissel Sevilla Wissel L. Vietto voor W. Ben Yedder Sevilla
91' Doelpunt Sevilla Doelpunt S. Jovetić met assist van Vitolo Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Real Madrid
Opstellingen Sevilla - Real Madrid
De opstellingen van Sevilla en Real Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Real Madrid zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Real Madrid

Sevilla en Real Madrid treffen elkaar in de 18e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro Jose Hernandez Hernandez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Real Madrid in de Primera División vond plaats op 20 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Real Madrid favoriet. 14 keer wist de ploeg van Sevilla te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Sevilla. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.