Nabeschouwing Sporting Gijón - Celta de Vigo (1-1) || Primera División 2016/2017

Zondag 26 februari 2017 - 18:30 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Sporting Gijón het zondag 26 februari 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal El Molinón in Gijón.

Via de Sporting Gijón - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Gijón - Celta de Vigo (1-1)

De Primera División 2016/2017 wedstrijd tussen Sporting Gijón en Celta de Vigo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 49e minuut dacht Sporting Gijón op voorsprong te komen via een doelpunt van Moi Gómez. Helaas voor Sporting Gijón werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 74e minuut moest Jorge Meré van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Sporting Gijón verder met een speler minder. Iago Aspas dacht na 75 minuten te scoren voor Celta de Vigo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Sporting Gijón - Celta de Vigo 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Gijón - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

49' Penalty Sporting Gijón Penalty Moi Gómez Sporting Gijón
55' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Fontàs Celta de Vigo
57' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor M. Díaz Celta de Vigo
58' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor F. Amorebieta Sporting Gijón
59' Wissel Celta de Vigo Wissel Iago Aspas voor Jozabed Celta de Vigo
69' Wissel Celta de Vigo Wissel P. Hernández voor Fontàs Celta de Vigo
72' Wissel Sporting Gijón Wissel Xavi Torres voor Burgui Sporting Gijón
74' Rode kaart Sporting Gijón Rode kaart voor Jorge Meré Sporting Gijón
75' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt Iago Aspas Celta de Vigo
79' Wissel Sporting Gijón Wissel Lillo Castellano voor Carlos Carmona Sporting Gijón
79' Wissel Celta de Vigo Wissel C. Beauvue voor G. Rossi Celta de Vigo
86' Wissel Sporting Gijón Wissel D. Čop voor L. Traoré Sporting Gijón
93' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Pichu Cuéllar Sporting Gijón
91' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor F. Roncaglia Celta de Vigo
93' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor C. Beauvue Celta de Vigo
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Gijón - Celta de Vigo
Opstellingen Sporting Gijón - Celta de Vigo
De opstellingen van Sporting Gijón en Celta de Vigo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Gijón gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Celta de Vigo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting Gijón - Celta de Vigo

Sporting Gijón en Celta de Vigo treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Gijón en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 21 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celta de Vigo. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Celta de Vigo favoriet. 3 keer wist de ploeg van Sporting Gijón te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Sporting Gijón. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.