Nabeschouwing Sporting Gijón - Deportivo Alavés (2-4) || Primera División 2016/2017

Zondag 5 februari 2017 - 16:15 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Sporting Gijón het zondag 5 februari 2017 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal El Molinón in Gijón.

Via de Sporting Gijón - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Gijón - Deportivo Alavés (2-4)

Het Primera División duel tussen Sporting Gijón en Deportivo Alavés is geëindigd in een 2-4 overwinning voor Deportivo Alavés. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 10e minuut dacht Deportivo Alavés op voorsprong te komen via een doelpunt van Rubén Sobrino. Helaas voor Deportivo Alavés werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 58e minuut was het Deportivo Alavés dat via C. Santos dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Edgar Méndez dacht na 70 minuten te scoren voor Deportivo Alavés, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 84e minuut scoorde Sporting Gijón via L. Traoré, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 85 minuten spelen wist Deportivo Alavés via Alexis de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut scoorde Carlos Castro namens Sporting Gijón. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-4 eindresultaat.

LIVE Sporting Gijón - Deportivo Alavés 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Gijón - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Rubén Sobrino met assist van A. Katai Deportivo Alavés
20' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor A. Katai Deportivo Alavés
23' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor N. Krstičić Deportivo Alavés
39' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Mikel Vesga Sporting Gijón
44' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Akram Afif Sporting Gijón
46' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor C. Santos Deportivo Alavés
46' Wissel Sporting Gijón Wissel Burgui voor Akram Afif Sporting Gijón
58' Penalty Deportivo Alavés Penalty C. Santos Deportivo Alavés
62' Wissel Sporting Gijón Wissel Carlos Castro voor D. Čop Sporting Gijón
66' Wissel Deportivo Alavés Wissel Óscar Romero voor A. Katai Deportivo Alavés
67' Wissel Deportivo Alavés Wissel Deyverson voor C. Santos Deportivo Alavés
68' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor F. Amorebieta Sporting Gijón
69' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Pichu Cuéllar Sporting Gijón
70' Penalty Deportivo Alavés Penalty Edgar Méndez Deportivo Alavés
70' Wissel Sporting Gijón Wissel L. Traoré voor Canella Sporting Gijón
71' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Carlos Carmona Sporting Gijón
75' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Nacho Cases Sporting Gijón
75' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor L. Traoré Sporting Gijón
80' Wissel Deportivo Alavés Wissel Manu García voor Rubén Sobrino Deportivo Alavés
84' Doelpunt Sporting Gijón Doelpunt L. Traoré met assist van Nacho Cases Sporting Gijón
85' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Alexis met assist van Óscar Romero Deportivo Alavés
90' Doelpunt Sporting Gijón Doelpunt Carlos Castro met assist van Carlos Carmona Sporting Gijón
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Gijón - Deportivo Alavés
Opstellingen Sporting Gijón - Deportivo Alavés
De opstellingen van Sporting Gijón en Deportivo Alavés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Gijón gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Deportivo Alavés zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting Gijón - Deportivo Alavés

Sporting Gijón en Deportivo Alavés treffen elkaar in de 21e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Gijón en Deportivo Alavés in de Primera División vond plaats op 28 augustus 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.