Nabeschouwing Sporting Gijón - Deportivo La Coruña (0-1) || Primera División 2016/2017

Zondag 5 maart 2017 - 12:00 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Sporting Gijón het zondag 5 maart 2017 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo La Coruña. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal El Molinón in Gijón.

Via de Sporting Gijón - Deportivo La Coruña live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Gijón - Deportivo La Coruña (0-1)

Het Primera División duel tussen Sporting Gijón en Deportivo La Coruña is onder leiding van scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz geëindigd in een 0-1 overwinning voor Deportivo La Coruña. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 46e minuut dacht Deportivo La Coruña op voorsprong te komen via een doelpunt van Pedro Mosquera. Helaas voor Deportivo La Coruña werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

LIVE Sporting Gijón - Deportivo La Coruña 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Gijón - Deportivo La Coruña teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Wissel Sporting Gijón Wissel Víctor Rodríguez voor Moi Gómez Sporting Gijón
46' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt Pedro Mosquera met assist van F. Fajr Deportivo La Coruña
45' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Douglas Pereira Sporting Gijón
49' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Fernando Navarro Deportivo La Coruña
53' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Alejandro Arribas Deportivo La Coruña
57' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Carles Gil voor E. Çolak Deportivo La Coruña
59' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Pedro Mosquera Deportivo La Coruña
66' Wissel Sporting Gijón Wissel Carlos Castro voor Víctor Rodríguez Sporting Gijón
66' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Joselu voor F. Andone Deportivo La Coruña
71' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Jorge Meré Sporting Gijón
72' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Mikel Vesga Sporting Gijón
75' Wissel Sporting Gijón Wissel D. Čop voor Douglas Pereira Sporting Gijón
85' Wissel Deportivo La Coruña Wissel O. John voor Luisinho Deportivo La Coruña
88' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Canella Sporting Gijón
88' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Luisinho Deportivo La Coruña
88' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Carles Gil Deportivo La Coruña
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Gijón - Deportivo La Coruña
Opstellingen Sporting Gijón - Deportivo La Coruña
De opstellingen van Sporting Gijón en Deportivo La Coruña zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Gijón gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Deportivo La Coruña zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting Gijón - Deportivo La Coruña

Sporting Gijón en Deportivo La Coruña treffen elkaar in de 26e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Gijón en Deportivo La Coruña in de Primera División vond plaats op 1 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deportivo La Coruña. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Sporting Gijón favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Deportivo La Coruña slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.