Nabeschouwing Sporting Gijón - Eibar (2-3) || Primera División 2016/2017

Zondag 15 januari 2017 - 18:30 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Sporting Gijón het zondag 15 januari 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Eibar. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal El Molinón in Gijón.

Via de Sporting Gijón - Eibar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Gijón - Eibar (2-3)

Het Primera División duel tussen Sporting Gijón en Eibar is onder leiding van scheidsrechter David Fernandez Borbalan geëindigd in een 2-3 overwinning voor Eibar. Na 45 minuten stond er een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 4e minuut dacht SD Eibar op voorsprong te komen via een doelpunt van Adrián. Helaas voor SD Eibar werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 9e minuut was het Sporting Gijón dat via Carlos Carmona dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter David Fernandez Borbalan. Pedro León dacht na 21 minuten te scoren voor SD Eibar, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 23e minuut scoorde SD Eibar via Luna, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 58 minuten spelen wist Sporting Gijón via Nacho Cases de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter David Fernandez Borbalan.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter David Fernandez Borbalan niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindstand.

LIVE Sporting Gijón - Eibar 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Gijón - Eibar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Penalty SD Eibar Penalty Adrián SD Eibar
9' Doelpunt Sporting Gijón Doelpunt Carlos Carmona Sporting Gijón
15' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor F. Amorebieta Sporting Gijón
21' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Pedro León SD Eibar
23' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Luna SD Eibar
26' Wissel SD Eibar Wissel Yoel voor Asier Riesgo SD Eibar
46' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Carlos Carmona Sporting Gijón
46' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor T. Inui SD Eibar
46' Wissel Sporting Gijón Wissel Akram Afif voor Moi Gómez Sporting Gijón
55' Wissel Sporting Gijón Wissel J. Babin voor Douglas Pereira Sporting Gijón
58' Doelpunt Sporting Gijón Doelpunt Nacho Cases Sporting Gijón
65' Wissel SD Eibar Wissel Fran Rico voor Adrián SD Eibar
66' Wissel Sporting Gijón Wissel Rubén Sánchez voor Carlos Castro Sporting Gijón
74' Wissel SD Eibar Wissel Rubén Peña voor T. Inui SD Eibar
92' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Sergio Álvarez Sporting Gijón
92' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor J. Babin Sporting Gijón
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Gijón - Eibar
Opstellingen Sporting Gijón - Eibar
De opstellingen van Sporting Gijón en Eibar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Gijón gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Eibar zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting Gijón - Eibar

Sporting Gijón en Eibar treffen elkaar in de 18e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Fernandez Borbalan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Gijón en Eibar in de Primera División vond plaats op 29 april 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Gijón. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Sporting Gijón als Eibar wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.