Nabeschouwing Sporting Gijón - Espanyol (1-1) || Primera División 2016/2017

Dinsdag 25 april 2017 - 19:30 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Sporting Gijón het dinsdag 25 april 2017 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal El Molinón in Gijón.

Via de Sporting Gijón - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Gijón - Espanyol (1-1)

De Primera División 2016/2017 wedstrijd tussen Sporting Gijón en Espanyol geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 39e minuut dacht Sporting Gijón op voorsprong te komen via een doelpunt van Víctor Rodríguez. Helaas voor Sporting Gijón werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 55e minuut was het Espanyol dat via Gerard Moreno dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Mario Melero Lopez.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Mario Melero Lopez niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Sporting Gijón - Espanyol 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Gijón - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Javi Fuego Espanyol
18' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Víctor Rodríguez Sporting Gijón
39' Doelpunt Sporting Gijón Doelpunt Víctor Rodríguez Sporting Gijón
46' Wissel Espanyol Wissel Léo Baptistão voor F. Caicedo Espanyol
55' Doelpunt Espanyol Doelpunt Gerard Moreno met assist van Léo Baptistão Espanyol
68' Wissel Sporting Gijón Wissel Carlos Castro voor Nacho Cases Sporting Gijón
72' Wissel Sporting Gijón Wissel Carlos Carmona voor Víctor Rodríguez Sporting Gijón
76' Wissel Espanyol Wissel Óscar Melendo voor P. Piatti Espanyol
78' Wissel Sporting Gijón Wissel Isma López voor Canella Sporting Gijón
83' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Víctor Sánchez Espanyol
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Gijón - Espanyol
Opstellingen Sporting Gijón - Espanyol
De opstellingen van Sporting Gijón en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Gijón gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Espanyol zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting Gijón - Espanyol

Sporting Gijón en Espanyol treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero Lopez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Gijón en Espanyol in de Primera División vond plaats op 11 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Espanyol. Op basis van de afgelopen 11 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Sporting Gijón als Espanyol wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.