Nabeschouwing Sporting Gijón - Granada (3-1) || Primera División 2016/2017

Zondag 19 maart 2017 - 18:30 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Sporting Gijón het zondag 19 maart 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal El Molinón in Gijón.

Via de Sporting Gijón - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Gijón - Granada (3-1)

Het Primera División duel tussen Sporting Gijón en Granada is onder leiding van scheidsrechter Javier Estrada Fernandez geëindigd in een 3-1 overwinning voor Sporting Gijón. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 51e minuut dacht Granada op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Ingason. Helaas voor Granada werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 60e minuut was het Sporting Gijón dat via L. Traoré dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Javier Estrada Fernandez. J. Babin dacht na 64 minuten te scoren voor Sporting Gijón, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 67e minuut scoorde Sporting Gijón via Carlos Carmona, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Javier Estrada Fernandez niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

LIVE Sporting Gijón - Granada 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Gijón - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart Granada Gele kaart voor V. Angban Granada
51' Doelpunt Granada Doelpunt S. Ingason met assist van Andreas Pereira Granada
56' Wissel Sporting Gijón Wissel L. Traoré voor Víctor Rodríguez Sporting Gijón
60' Doelpunt Sporting Gijón Doelpunt L. Traoré met assist van Burgui Sporting Gijón
60' Gele kaart Granada Gele kaart voor D. Foulquier Granada
64' Doelpunt Sporting Gijón Doelpunt J. Babin met assist van Sergio Álvarez Sporting Gijón
65' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Douglas Pereira Sporting Gijón
67' Doelpunt Sporting Gijón Doelpunt Carlos Carmona met assist van Carlos Castro Sporting Gijón
67' Wissel Granada Wissel A. Kravets voor Isaac Cuenca Granada
76' Wissel Granada Wissel Sergi Samper voor V. Angban Granada
76' Wissel Granada Wissel A. Malle voor J. Boga Granada
80' Wissel Sporting Gijón Wissel D. NDi voor Carlos Castro Sporting Gijón
81' Gele kaart Granada Gele kaart voor S. Ingason Granada
84' Wissel Sporting Gijón Wissel Isma López voor Burgui Sporting Gijón
86' Gele kaart Granada Gele kaart voor A. Malle Granada
92' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Jorge Meré Sporting Gijón
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Gijón - Granada
Opstellingen Sporting Gijón - Granada
De opstellingen van Sporting Gijón en Granada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Gijón gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Granada zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting Gijón - Granada

Sporting Gijón en Granada treffen elkaar in de 28e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Estrada Fernandez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Gijón en Granada in de Primera División vond plaats op 22 oktober 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Granada favoriet. 2 keer wist de ploeg van Sporting Gijón te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Sporting Gijón. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.