Nabeschouwing Sporting Gijón - Leganés (2-1) || Primera División 2016/2017

Zondag 11 september 2016 - 12:00 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Sporting Gijón het zondag 11 september 2016 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Leganés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal El Molinón in Gijón.

Via de Sporting Gijón - Leganés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Gijón - Leganés (2-1)

Het Primera División duel tussen Sporting Gijón en Leganés is onder leiding van scheidsrechter Inaki Vicandi Garrido geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sporting Gijón. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 17e minuut dacht Sporting Gijón op voorsprong te komen via een doelpunt van Nacho Cases. Helaas voor Sporting Gijón werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 43e minuut was het Sporting Gijón dat via D. Čop dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Inaki Vicandi Garrido. Diego Rico dacht na 58 minuten te scoren voor Leganés, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Inaki Vicandi Garrido niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

LIVE Sporting Gijón - Leganés 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Gijón - Leganés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Sporting Gijón Doelpunt Nacho Cases met assist van D. Čop Sporting Gijón
43' Penalty Sporting Gijón Penalty D. Čop Sporting Gijón
46' Wissel Leganés Wissel Omar Ramos voor Adrián Marín Leganés
58' Doelpunt Leganés Doelpunt Diego Rico met assist van Omar Ramos Leganés
60' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Serantes Leganés
65' Wissel Leganés Wissel D. Machís voor Guerrero Leganés
66' Wissel Sporting Gijón Wissel Xavi Torres voor Nacho Cases Sporting Gijón
72' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Timor Leganés
75' Wissel Leganés Wissel M. Koné voor Timor Leganés
77' Wissel Sporting Gijón Wissel Viguera voor Burgui Sporting Gijón
82' Wissel Sporting Gijón Wissel Lora voor Moi Gómez Sporting Gijón
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Gijón - Leganés
Opstellingen Sporting Gijón - Leganés
De opstellingen van Sporting Gijón en Leganés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Gijón gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Leganés zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting Gijón - Leganés

Sporting Gijón en Leganés treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Inaki Vicandi Garrido en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sporting Gijón en Leganés elkaar treffen in de Primera División.