Nabeschouwing Sporting Gijón - Málaga (0-1) || Primera División 2016/2017

Woensdag 5 april 2017 - 20:30 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Sporting Gijón het woensdag 5 april 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Málaga. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal El Molinón in Gijón.

Via de Sporting Gijón - Málaga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Gijón - Málaga (0-1)

Het Primera División duel tussen Sporting Gijón en Málaga is onder leiding van scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geëindigd in een 0-1 overwinning voor Málaga. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 40e minuut dacht Málaga op voorsprong te komen via een doelpunt van Sandro Ramírez. Helaas voor Málaga werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

LIVE Sporting Gijón - Málaga 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Gijón - Málaga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Pablo Fornals Málaga
40' Doelpunt Málaga Doelpunt Sandro Ramírez met assist van Keko Málaga
45' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Sandro Ramírez Málaga
58' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Luis Hernández Málaga
61' Wissel Sporting Gijón Wissel D. NDi voor L. Traoré Sporting Gijón
68' Wissel Málaga Wissel J. Añor voor Michael Santos Málaga
70' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Keko Málaga
73' Wissel Sporting Gijón Wissel Víctor Rodríguez voor Carlos Carmona Sporting Gijón
75' Wissel Málaga Wissel Javi Ontiveros voor Keko Málaga
80' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Burgui Sporting Gijón
82' Wissel Sporting Gijón Wissel Pablo Fernández voor Nacho Cases Sporting Gijón
86' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Jorge Meré Sporting Gijón
88' Wissel Málaga Wissel Charles voor Sandro Ramírez Málaga
94' Gele kaart Málaga Gele kaart voor J. Añor Málaga
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Gijón - Málaga
Opstellingen Sporting Gijón - Málaga
De opstellingen van Sporting Gijón en Málaga zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Gijón gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Málaga zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting Gijón - Málaga

Sporting Gijón en Málaga treffen elkaar in de 30e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Gijón en Málaga in de Primera División vond plaats op 4 november 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Málaga. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Málaga favoriet. 6 keer wist de ploeg van Sporting Gijón te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Sporting Gijón. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.