Nabeschouwing Sporting Gijón - Real Sociedad (1-3) || Primera División 2016/2017

Zondag 20 november 2016 - 18:30 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Sporting Gijón het zondag 20 november 2016 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Real Sociedad. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal El Molinón in Gijón.

Via de Sporting Gijón - Real Sociedad live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Gijón - Real Sociedad (1-3)

Het Primera División duel tussen Sporting Gijón en Real Sociedad is onder leiding van scheidsrechter Juan Martinez Munuera geëindigd in een 1-3 overwinning voor Real Sociedad. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 19e minuut dacht Real Sociedad op voorsprong te komen via een doelpunt van Xabi Prieto. Helaas voor Real Sociedad werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut was het Sporting Gijón dat via D. Čop dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Juan Martinez Munuera. Zurutuza dacht na 51 minuten te scoren voor Real Sociedad, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 56e minuut scoorde Real Sociedad via Íñigo Martínez, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Juan Martinez Munuera niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

LIVE Sporting Gijón - Real Sociedad 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Gijón - Real Sociedad teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Xabi Prieto Real Sociedad
25' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Douglas Pereira Sporting Gijón
28' Doelpunt Sporting Gijón Doelpunt D. Čop met assist van Moi Gómez Sporting Gijón
51' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Zurutuza met assist van Yuri Real Sociedad
56' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Íñigo Martínez Real Sociedad
60' Wissel Sporting Gijón Wissel Carlos Castro voor Víctor Rodríguez Sporting Gijón
60' Wissel Sporting Gijón Wissel Burgui voor Moi Gómez Sporting Gijón
69' Wissel Sporting Gijón Wissel Xavi Torres voor Sergio Álvarez Sporting Gijón
70' Wissel Real Sociedad Wissel Juanmi voor C. Vela Real Sociedad
77' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Xavi Torres Sporting Gijón
78' Wissel Real Sociedad Wissel David Concha voor Mikel Oyarzabal Real Sociedad
83' Wissel Real Sociedad Wissel Canales voor Zurutuza Real Sociedad
86' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Willian José Real Sociedad
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Gijón - Real Sociedad
Opstellingen Sporting Gijón - Real Sociedad
De opstellingen van Sporting Gijón en Real Sociedad zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Gijón gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Real Sociedad zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting Gijón - Real Sociedad

Sporting Gijón en Real Sociedad treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martinez Munuera en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Gijón en Real Sociedad in de Primera División vond plaats op 22 januari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Gijón. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Real Sociedad favoriet. 4 keer wist de ploeg van Sporting Gijón te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Sporting Gijón. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.