Nabeschouwing Sporting Gijón - Sevilla (1-1) || Primera División 2016/2017

Zaterdag 29 oktober 2016 - 13:00 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Sporting Gijón het zaterdag 29 oktober 2016 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal El Molinón in Gijón.

Via de Sporting Gijón - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Gijón - Sevilla (1-1)

De Primera División 2016/2017 wedstrijd tussen Sporting Gijón en Sevilla geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 4e minuut dacht Sevilla op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Vietto. Helaas voor Sevilla werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 20e minuut was het Sporting Gijón dat via Moi Gómez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ignacio Iglesias Villanueva.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ignacio Iglesias Villanueva niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Sporting Gijón - Sevilla 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Gijón - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Sevilla Doelpunt L. Vietto met assist van W. Ben Yedder Sevilla
6' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Isma López Sporting Gijón
20' Doelpunt Sporting Gijón Doelpunt Moi Gómez met assist van Canella Sporting Gijón
23' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Pichu Cuéllar Sporting Gijón
23' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor G. Mercado Sevilla
24' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor D. Čop Sporting Gijón
26' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Moi Gómez Sporting Gijón
46' Wissel Sevilla Wissel Iborra voor S. Nasri Sevilla
69' Wissel Sporting Gijón Wissel Burgui voor Isma López Sporting Gijón
70' Wissel Sporting Gijón Wissel D. NDi voor D. Čop Sporting Gijón
71' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Nacho Cases Sporting Gijón
74' Wissel Sevilla Wissel Pablo Sarabia voor W. Ben Yedder Sevilla
82' Wissel Sporting Gijón Wissel Lora voor Moi Gómez Sporting Gijón
83' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor F. Amorebieta Sporting Gijón
91' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Daniel Carriço Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Gijón - Sevilla
Opstellingen Sporting Gijón - Sevilla
De opstellingen van Sporting Gijón en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Gijón gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sevilla zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting Gijón - Sevilla

Sporting Gijón en Sevilla treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ignacio Iglesias Villanueva en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Gijón en Sevilla in de Primera División vond plaats op 20 april 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Gijón. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Sevilla favoriet. 6 keer wist de ploeg van Sporting Gijón te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Sporting Gijón. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.