Nabeschouwing Valencia - Barcelona (2-3) || Primera División 2016/2017

Zaterdag 22 oktober 2016 - 16:15 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Valencia het zaterdag 22 oktober 2016 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Barcelona (2-3)

Het Primera División duel tussen Valencia en Barcelona is onder leiding van scheidsrechter Alberto Undiano geëindigd in een 2-3 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 22e minuut dacht FC Barcelona op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Messi. Helaas voor FC Barcelona werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 52e minuut was het Valencia dat via Munir dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Alberto Undiano. Rodrigo dacht na 56 minuten te scoren voor Valencia, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 62e minuut scoorde FC Barcelona via L. Suárez, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 94 minuten spelen wist FC Barcelona via L. Messi de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Alberto Undiano.

Kort daarna blies scheidsrechter Alberto Undiano voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindresultaat.

LIVE Valencia - Barcelona 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Wissel FC Barcelona Wissel I. Rakitić voor Iniesta FC Barcelona
17' Gele kaart Valencia Gele kaart voor E. Garay Valencia
22' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van I. Rakitić FC Barcelona
23' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Diego Alves Valencia
25' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Busquets FC Barcelona
38' Wissel Valencia Wissel A. Abdennour voor José Gayá Valencia
46' Wissel Valencia Wissel Munir voor Martín Montoya Valencia
47' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor L. Digne FC Barcelona
51' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Neymar FC Barcelona
52' Doelpunt Valencia Doelpunt Munir met assist van Dani Parejo Valencia
56' Doelpunt Valencia Doelpunt Rodrigo met assist van Nani Valencia
62' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Suárez FC Barcelona
69' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Mario Suárez Valencia
71' Wissel Valencia Wissel Santi Mina voor Rodrigo Valencia
71' Wissel FC Barcelona Wissel Denis Suárez voor André Gomes FC Barcelona
73' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor L. Messi FC Barcelona
76' Gele kaart Valencia Gele kaart voor E. Pérez Valencia
94' Penalty FC Barcelona Penalty L. Messi FC Barcelona
92' Gele kaart Valencia Gele kaart voor A. Abdennour Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Barcelona
Opstellingen Valencia - Barcelona
De opstellingen van Valencia en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Barcelona zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Barcelona

Valencia en Barcelona treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alberto Undiano en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Barcelona in de Primera División vond plaats op 17 april 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 11 keer wist de ploeg van Valencia te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Valencia. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.