Nabeschouwing Valencia - Deportivo La Coruña (3-0) || Primera División 2016/2017

Zondag 2 april 2017 - 18:30 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Valencia het zondag 2 april 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Deportivo La Coruña. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Deportivo La Coruña live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Deportivo La Coruña (3-0)

Het Primera División duel tussen Valencia en Deportivo La Coruña is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 3-0 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 10e minuut dacht Valencia op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Garay. Helaas voor Valencia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 29e minuut was het Valencia dat via Albentosa dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea. João Cancelo dacht na 91 minuten te scoren voor Valencia, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

LIVE Valencia - Deportivo La Coruña 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Deportivo La Coruña teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Martín Montoya Valencia
10' Doelpunt Valencia Doelpunt E. Garay Valencia
16' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Joselu Deportivo La Coruña
29' Eigen doelpunt Valencia Eigen doelpunt Albentosa Valencia
46' Wissel Deportivo La Coruña Wissel E. Çolak voor F. Fajr Deportivo La Coruña
50' Gele kaart Valencia Gele kaart voor A. Abdennour Valencia
55' Gele kaart Valencia Gele kaart voor E. Pérez Valencia
70' Wissel Deportivo La Coruña Wissel M. Moreno voor Álex Bergantiños Deportivo La Coruña
75' Wissel Valencia Wissel Guilherme Siqueira voor E. Pérez Valencia
78' Wissel Valencia Wissel Santi Mina voor S. Zaza Valencia
83' Wissel Valencia Wissel João Cancelo voor José Gayá Valencia
91' Doelpunt Valencia Doelpunt João Cancelo met assist van Santi Mina Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Deportivo La Coruña
Opstellingen Valencia - Deportivo La Coruña
De opstellingen van Valencia en Deportivo La Coruña zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Deportivo La Coruña zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Deportivo La Coruña

Valencia en Deportivo La Coruña treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Deportivo La Coruña in de Primera División vond plaats op 31 oktober 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is Valencia favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Deportivo La Coruña slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.