Nabeschouwing Valencia - Granada (1-1) || Primera División 2016/2017

Zondag 20 november 2016 - 16:15 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Valencia het zondag 20 november 2016 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Granada (1-1)

De Primera División 2016/2017 wedstrijd tussen Valencia en Granada geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 46e minuut dacht Granada op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Carcela. Helaas voor Granada werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut was het Valencia dat via Nani dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Alejandro Hernandez.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Alejandro Hernandez niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Valencia - Granada 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Valencia Gele kaart voor João Cancelo Valencia
19' Gele kaart Granada Gele kaart voor Andreas Pereira Granada
46' Doelpunt Granada Doelpunt M. Carcela met assist van A. Kravets Granada
46' Wissel Valencia Wissel Munir voor Martín Montoya Valencia
47' Doelpunt Valencia Doelpunt Nani met assist van Dani Parejo Valencia
49' Gele kaart Granada Gele kaart voor Jon Toral Granada
64' Wissel Valencia Wissel Z. Bakkali voor Nani Valencia
64' Wissel Granada Wissel Sergi Samper voor Andreas Pereira Granada
72' Gele kaart Granada Gele kaart voor Sergi Samper Granada
78' Wissel Granada Wissel David Barral voor A. Kravets Granada
79' Gele kaart Granada Gele kaart voor G. Ochoa Granada
87' Wissel Granada Wissel Jon Toral voor M. Carcela Granada
93' Gele kaart Granada Gele kaart voor U. Agbo Granada
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Granada
Opstellingen Valencia - Granada
De opstellingen van Valencia en Granada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Granada zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Granada

Valencia en Granada treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro Hernandez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Granada in de Primera División vond plaats op 21 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Valencia favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Granada slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.