Nabeschouwing Valencia - Málaga (2-2) || Primera División 2016/2017

Zondag 4 december 2016 - 20:45 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Valencia het zondag 4 december 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Málaga. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Málaga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Málaga (2-2)

De Primera División 2016/2017 wedstrijd tussen Valencia en Málaga geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 3e minuut dacht Málaga op voorsprong te komen via een doelpunt van Pablo Fornals. Helaas voor Málaga werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 7e minuut was het Valencia dat via Rodrigo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ignacio Iglesias Villanueva. Álvaro Medrán dacht na 34 minuten te scoren voor Valencia, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 93e minuut scoorde Málaga via Pablo Fornals, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies scheidsrechter Ignacio Iglesias Villanueva voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

LIVE Valencia - Málaga 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Málaga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Málaga Doelpunt Pablo Fornals Málaga
7' Doelpunt Valencia Doelpunt Rodrigo met assist van Dani Parejo Valencia
9' Gele kaart Málaga Gele kaart voor G. Castro Málaga
34' Doelpunt Valencia Doelpunt Álvaro Medrán Valencia
44' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Rodrigo Valencia
58' Wissel Valencia Wissel José Gayá voor Guilherme Siqueira Valencia
63' Wissel Málaga Wissel Duda voor G. Castro Málaga
68' Gele kaart Valencia Gele kaart voor João Cancelo Valencia
69' Wissel Valencia Wissel F. Cartabia voor Dani Parejo Valencia
69' Wissel Málaga Wissel Jony voor J. Añor Málaga
73' Gele kaart Valencia Gele kaart voor E. Garay Valencia
73' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Álvaro Medrán Valencia
77' Wissel Málaga Wissel Y. En-Nesyri voor Michael Santos Málaga
84' Wissel Valencia Wissel Santi Mina voor Munir Valencia
85' Gele kaart Valencia Gele kaart voor A. Abdennour Valencia
93' Doelpunt Málaga Doelpunt Pablo Fornals met assist van Y. En-Nesyri Málaga
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Málaga
Opstellingen Valencia - Málaga
De opstellingen van Valencia en Málaga zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Málaga zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Málaga

Valencia en Málaga treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ignacio Iglesias Villanueva en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Málaga in de Primera División vond plaats op 2 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Valencia favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Málaga slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.