Nabeschouwing Valencia - Sevilla (0-0) || Primera División 2016/2017

Zondag 16 april 2017 - 16:15 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Valencia het zondag 16 april 2017 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Sevilla (0-0)

De Primera División 2016/2017 wedstrijd tussen Valencia en Sevilla geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Valencia en Sevilla gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Valencia, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jose Luis Gonzalez Gonzalez niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Valencia - Sevilla 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Wissel Sevilla Wissel S. Jovetić voor Vitolo Sevilla
22' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Toni Lato Valencia
30' Gele kaart Valencia Gele kaart voor E. Pérez Valencia
50' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Carlos Soler Valencia
65' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor S. Jovetić Sevilla
70' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Iborra Sevilla
73' Wissel Valencia Wissel João Cancelo voor Munir Valencia
80' Wissel Valencia Wissel Nani voor F. Orellana Valencia
82' Wissel Sevilla Wissel W. Montoya voor F. Vázquez Sevilla
87' Wissel Valencia Wissel Santi Mina voor Dani Parejo Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Sevilla
Opstellingen Valencia - Sevilla
De opstellingen van Valencia en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sevilla zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Sevilla

Valencia en Sevilla treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jose Luis Gonzalez Gonzalez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Sevilla in de Primera División vond plaats op 26 november 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide teams is Sevilla favoriet. 13 keer wist de ploeg van Valencia te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Valencia. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.