Nabeschouwing Valencia - Sporting Gijón (1-1) || Primera División 2016/2017

Zaterdag 11 maart 2017 - 13:00 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Valencia het zaterdag 11 maart 2017 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Gijón. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Sporting Gijón live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Sporting Gijón (1-1)

De Primera División 2016/2017 wedstrijd tussen Valencia en Sporting Gijón geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 60e minuut dacht Sporting Gijón op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Čop. Helaas voor Sporting Gijón werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 85e minuut was het Valencia dat via Munir dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Alfonso Alvarez Izquierdo.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Alfonso Alvarez Izquierdo niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Valencia - Sporting Gijón 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Sporting Gijón teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Valencia Gele kaart voor F. Orellana Valencia
19' Gele kaart Valencia Gele kaart voor S. Zaza Valencia
29' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Nacho Cases Sporting Gijón
49' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Douglas Pereira Sporting Gijón
50' Gele kaart Valencia Gele kaart voor E. Mangala Valencia
60' Doelpunt Sporting Gijón Doelpunt D. Čop Sporting Gijón
63' Wissel Valencia Wissel Santi Mina voor Martín Montoya Valencia
73' Wissel Sporting Gijón Wissel E. Echiejile voor Burgui Sporting Gijón
76' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor D. Čop Sporting Gijón
77' Wissel Sporting Gijón Wissel Carlos Castro voor D. Čop Sporting Gijón
79' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Pichu Cuéllar Sporting Gijón
80' Wissel Sporting Gijón Wissel Xavi Torres voor Nacho Cases Sporting Gijón
82' Wissel Valencia Wissel Z. Bakkali voor E. Mangala Valencia
85' Doelpunt Valencia Doelpunt Munir met assist van João Cancelo Valencia
91' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Xavi Torres Sporting Gijón
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Sporting Gijón
Opstellingen Valencia - Sporting Gijón
De opstellingen van Valencia en Sporting Gijón zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sporting Gijón zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Sporting Gijón

Valencia en Sporting Gijón treffen elkaar in de 27e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alfonso Alvarez Izquierdo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Sporting Gijón in de Primera División vond plaats op 16 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Valencia favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Sporting Gijón slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.