Nabeschouwing Villarreal - Celta de Vigo (5-0) || Primera División 2016/2017

Zondag 16 oktober 2016 - 20:45 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Villarreal het zondag 16 oktober 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Celta de Vigo (5-0)

Het Primera División duel tussen Villarreal en Celta de Vigo is onder leiding van scheidsrechter Javier Estrada Fernandez geëindigd in een 5-0 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 8e minuut dacht Villarreal op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Soriano. Helaas voor Villarreal werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 12e minuut was het Villarreal dat via R. Soriano dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Javier Estrada Fernandez. C. Bakambu dacht na 38 minuten te scoren voor Villarreal, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 48e minuut scoorde Villarreal via D. Wass, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 87e minuut moest Celta de Vigo verder met een man minder, nadat Sergi Gómez een tweede gele kaart kreeg. In de 92e minuut scoorde Trigueros namens Villarreal. Scheidsrechter Javier Estrada Fernandez besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies scheidsrechter Javier Estrada Fernandez voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-0 eindresultaat.

LIVE Villarreal - Celta de Vigo 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Villarreal Doelpunt R. Soriano met assist van Trigueros Villarreal
12' Doelpunt Villarreal Doelpunt R. Soriano Villarreal
13' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Sergi Gómez Celta de Vigo
20' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Iago Aspas Celta de Vigo
38' Doelpunt Villarreal Doelpunt C. Bakambu met assist van N. Sansone Villarreal
48' Eigen doelpunt Villarreal Eigen doelpunt D. Wass Villarreal
51' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor F. Orellana Celta de Vigo
52' Wissel Celta de Vigo Wissel Pape Diop voor P. Sisto Celta de Vigo
54' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Pape Diop Celta de Vigo
56' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Álvaro González Villarreal
58' Wissel Celta de Vigo Wissel G. Rossi voor Iago Aspas Celta de Vigo
62' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor D. Wass Celta de Vigo
65' Wissel Villarreal Wissel J. dos Santos voor C. Bakambu Villarreal
73' Wissel Villarreal Wissel Alexandre Pato voor N. Sansone Villarreal
73' Wissel Celta de Vigo Wissel Josep Señé voor D. Wass Celta de Vigo
82' Wissel Villarreal Wissel Rodri Hernández voor Bruno Villarreal
87' Tweede gele kaart Celta de Vigo Tweede gele kaart voor Sergi Gómez Celta de Vigo
92' Doelpunt Villarreal Doelpunt Trigueros Villarreal
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Celta de Vigo
Opstellingen Villarreal - Celta de Vigo

Voorbeschouwing Villarreal - Celta de Vigo

Villarreal en Celta de Vigo treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Estrada Fernandez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 2 maart 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Celta de Vigo favoriet. 4 keer wist de ploeg van Villarreal te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Villarreal. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.