Nabeschouwing Villarreal - Eibar (2-3) || Primera División 2016/2017

Zaterdag 1 april 2017 - 13:00 uur



In de Primera División 2016/2017 neemt Villarreal het zaterdag 1 april 2017 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Eibar. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Eibar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Eibar (2-3)

Het Primera División duel tussen Villarreal en Eibar is onder leiding van scheidsrechter Daniel Ocon Arraiz geëindigd in een 2-3 overwinning voor Eibar. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 18e minuut dacht Villarreal op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Soriano. Helaas voor Villarreal werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 48e minuut was het SD Eibar dat via Pedro León dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Daniel Ocon Arraiz. Kike dacht na 54 minuten te scoren voor SD Eibar, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 77e minuut scoorde SD Eibar via T. Inui, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 89 minuten spelen wist Villarreal via R. Soriano de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Daniel Ocon Arraiz.

Kort daarna blies scheidsrechter Daniel Ocon Arraiz voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Villarreal - Eibar
Goals
2
3
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
4
3
Schoten totaal
15
14
Schoten op doel
7
4
Passes
437
286
Overtredingen
9
10
Buitenspel
3
0
Corners
11
5
LIVE Villarreal - Eibar 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Eibar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor D. Bonera Villarreal
18' Doelpunt Villarreal Doelpunt R. Soriano met assist van Mario Gaspar Villarreal
39' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Samu Castillejo Villarreal
40' Wissel SD Eibar Wissel Luna voor Ander Capa SD Eibar
43' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Luna SD Eibar
48' Penalty SD Eibar Penalty Pedro León SD Eibar
54' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Kike met assist van Arbilla SD Eibar
58' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor T. Inui SD Eibar
59' Wissel Villarreal Wissel J. dos Santos voor Trigueros Villarreal
59' Wissel Villarreal Wissel Adrián voor Samu Castillejo Villarreal
64' Wissel SD Eibar Wissel Alejandro Gálvez voor Arbilla SD Eibar
66' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Álvaro González Villarreal
68' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Kike SD Eibar
77' Doelpunt SD Eibar Doelpunt T. Inui SD Eibar
77' Wissel SD Eibar Wissel Christian Rivera voor Kike SD Eibar
80' Wissel Villarreal Wissel R. Borré voor C. Bakambu Villarreal
89' Doelpunt Villarreal Doelpunt R. Soriano met assist van Jaume Costa Villarreal
91' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Soldado Villarreal
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Eibar
Opstellingen Villarreal - Eibar
De opstellingen van Villarreal en Eibar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Eibar zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Basiselftal Villarreal
# Speler Pos.
0
0
0
0 Aleksandr Novik
0
0 Vladimir Kharlanov
0 Andrey Solovey
0
0
0
0
Wissels Villarreal
# Speler Pos.
0
0
0
Formatie 4-4-2
Wissels Eibar
# Speler Pos.
0
0
0 Yevgeni Velko
0
0
Voorbeschouwing Villarreal - Eibar

Villarreal en Eibar treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Ocon Arraiz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Eibar in de Primera División vond plaats op 30 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Eibar. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Villarreal favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Eibar slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Villarreal 2
Winst Eibar 1
Gelijkspel 2
Totaal 5
Tags
Villarreal - Eibar Opstelling Villarreal Opstelling Eibar Live Villarreal - Eibar Live Villarreal - Eibar kijken Villarreal - Eibar kijken Live Villarreal - Eibar stream Villarreal - Eibar Fox Sports Nabeschouwing Villarreal - Eibar Uitslag Villarreal - Eibar Statistieken Villarreal - Eibar Primera División 2016/2017 Villarreal - Eibar wedden Villarreal - Eibar gokken Villarreal - Eibar Unibet