Nabeschouwing Villarreal - Sevilla (0-0) || Primera División 2016/2017

Zondag 28 augustus 2016 - 22:15 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Villarreal het zondag 28 augustus 2016 om 22:15 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Sevilla (0-0)

De Primera División 2016/2017 wedstrijd tussen Villarreal en Sevilla geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Sevilla, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Villarreal, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Carlos del Cerro Grande niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Villarreal - Sevilla 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Wissel Villarreal Wissel R. Borré voor Alexandre Pato Villarreal
32' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor T. Kolodziejczak Sevilla
48' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor R. Soriano Villarreal
49' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Vitolo Sevilla
61' Wissel Sevilla Wissel W. Ben Yedder voor H. Kiyotake Sevilla
66' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Pablo Sarabia Sevilla
78' Wissel Sevilla Wissel Iborra voor F. Vázquez Sevilla
83' Wissel Sevilla Wissel G. Mercado voor N. Pareja Sevilla
87' Wissel Villarreal Wissel Aitor Cantalapiedra voor N. Sansone Villarreal
90' Wissel Villarreal Wissel A. NDiaye voor Trigueros Villarreal
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Sevilla
Opstellingen Villarreal - Sevilla

Voorbeschouwing Villarreal - Sevilla

Villarreal en Sevilla treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Sevilla in de Primera División vond plaats op 13 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Sevilla favoriet. 10 keer wist de ploeg van Villarreal te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Villarreal. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.