Nabeschouwing Cagliari - Frosinone (1-0) || Serie A 2018/2019

Zaterdag 20 april 2019 - 15:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Cagliari het zaterdag 20 april 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Frosinone. De wedstrijd wordt gespeeld in Sardegna Arena in Cagliari.

Via de Cagliari - Frosinone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Frosinone (1-0)

Het Serie A duel tussen Cagliari en Frosinone is onder leiding van scheidsrechter Rosario Abisso geëindigd in een 1-0 overwinning voor Cagliari. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 27 minuten. João Pedro maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Cagliari vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 79e minuut kreeg P. Faragò van Cagliari voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Cagliari de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Cagliari.

LIVE Cagliari - Frosinone 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Frosinone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Penalty Cagliari Penalty João Pedro Cagliari 1-0
57' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor P. Faragò Cagliari
61' Wissel Cagliari Wissel F. Romagna voor R. Klavan Cagliari
62' Wissel Frosinone Wissel A. Pinamonti voor F. Zampano Frosinone
73' Wissel Cagliari Wissel S. Padoin voor V. Birsa Cagliari
76' Wissel Frosinone Wissel F. Dionisi voor D. Ciofani Frosinone
79' Tweede gele kaart Cagliari Tweede gele kaart voor P. Faragò Cagliari
80' Wissel Frosinone Wissel M. Trotta voor L. Valzania Frosinone
82' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor João Pedro Cagliari
84' Wissel Cagliari Wissel A. Deiola voor João Pedro Cagliari
92' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor C. Ciano Frosinone
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Frosinone
Opstellingen Cagliari - Frosinone
De opstellingen van Cagliari en Frosinone zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cagliari gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Frosinone zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Marco Baroni
Voorbeschouwing Cagliari - Frosinone

Cagliari en Frosinone treffen elkaar in de 33e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rosario Abisso en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cagliari en Frosinone in de Serie A vond plaats op 2 december 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Cagliari 0
Winst Frosinone 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cagliari op een 12e positie staat, terwijl we Frosinone terugvinden op de 19e plaats.