Nabeschouwing Frosinone - Udinese (1-3) || Serie A 2018/2019

Zondag 12 mei 2019 - 15:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Frosinone het zondag 12 mei 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Benito Stirpe in Frosinone.

Via de Frosinone - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Frosinone - Udinese (1-3)

Het Serie A duel tussen Frosinone en Udinese is onder leiding van scheidsrechter Fabrizio Pasqua geëindigd in een 1-3 overwinning voor Udinese. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door S. Okaka, waarmee Udinese met 0-1 de leiding nam. Udinese vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Samir op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut volgde een derde treffer van Udinese, waarmee S. Okaka zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 85 minuten deed F. Dionisi iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Frosinone werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Frosinone echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Udinese.

LIVE Frosinone - Udinese 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Frosinone - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Udinese Doelpunt S. Okaka Udinese 0-1
31' Gele kaart Udinese Gele kaart voor S. Okaka Udinese
41' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor L. Ariaudo Frosinone
41' Doelpunt Udinese Doelpunt Samir met assist van R. de Paul Udinese 0-2
44' Doelpunt Udinese Doelpunt S. Okaka met assist van K. Lasagna Udinese 0-3
52' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor C. Ciano Frosinone
54' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Sandro Udinese
62' Wissel Udinese Wissel E. Hallfreðsson voor Sandro Udinese
65' Wissel Frosinone Wissel F. Dionisi voor D. Ciofani Frosinone
73' Wissel Frosinone Wissel F. Zampano voor C. Ciano Frosinone
76' Wissel Udinese Wissel B. Nuytinck voor W. Troost-Ekong Udinese
80' Wissel Frosinone Wissel R. Maiello voor L. Valzania Frosinone
85' Doelpunt Frosinone Doelpunt F. Dionisi met assist van A. Beghetto Frosinone 1-3
86' Wissel Udinese Wissel I. Pussetto voor S. Okaka Udinese
90' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Samir Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Frosinone - Udinese
Opstellingen Frosinone - Udinese
De opstellingen van Frosinone en Udinese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Frosinone gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Udinese zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Marco Baroni
Voorbeschouwing Frosinone - Udinese

Frosinone en Udinese treffen elkaar in de 36e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabrizio Pasqua en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Frosinone en Udinese in de Serie A vond plaats op 22 december 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Frosinone als Udinese wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Frosinone 1
Winst Udinese 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Frosinone op een 19e positie staat, terwijl we Udinese terugvinden op de 17e plaats.