Nabeschouwing Genoa - Napoli (1-2) || Serie A 2018/2019

Zaterdag 10 november 2018 - 20:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Genoa het zaterdag 10 november 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Genoa - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Napoli (1-2)

Het Serie A duel tussen Genoa en Napoli is onder leiding van scheidsrechter Rosario Abisso geëindigd in een 1-2 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door C. Kouamé, waarmee Genoa met 1-0 de leiding nam. Napoli kwam in de 62e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Fabián Ruiz, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van D. Biraschi kwam Napoli in de 86e minuut op een 1-2 voorsprong te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Rosario Abisso, waardoor Napoli dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Genoa - Napoli 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Genoa Doelpunt C. Kouamé met assist van Rômulo Genoa 1-0
46' Gele kaart Napoli Gele kaart voor L. Insigne Napoli
46' Wissel Napoli Wissel D. Mertens voor A. Milik Napoli
46' Wissel Napoli Wissel Fabián Ruiz voor P. Zieliński Napoli
58' Wissel Genoa Wissel S. Omeonga voor Miguel Veloso Genoa
62' Doelpunt Napoli Doelpunt Fabián Ruiz met assist van D. Mertens Napoli 1-1
77' Gele kaart Genoa Gele kaart voor Daniel Bessa Genoa
78' Wissel Genoa Wissel L. Mazzitelli voor O. Hiljemark Genoa
82' Wissel Napoli Wissel K. Malcuit voor E. Hysaj Napoli
85' Gele kaart Genoa Gele kaart voor S. Omeonga Genoa
86' Eigen doelpunt Napoli Eigen doelpunt D. Biraschi Napoli 1-2
87' Gele kaart Genoa Gele kaart voor D. Criscito Genoa
89' Wissel Genoa Wissel G. Pandev voor Rômulo Genoa
92' Gele kaart Napoli Gele kaart voor K. Malcuit Napoli
93' Gele kaart Genoa Gele kaart voor L. Mazzitelli Genoa
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - Napoli
Opstellingen Genoa - Napoli
De opstellingen van Genoa en Napoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Genoa gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Napoli zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Genoa - Napoli

Genoa en Napoli treffen elkaar in de 12e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rosario Abisso en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Genoa en Napoli in de Serie A vond plaats op 18 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Napoli favoriet. 12 keer wist de ploeg van Genoa te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Genoa. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Genoa 6
Winst Napoli 12
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Genoa op een 13e positie staat, terwijl we Napoli terugvinden op de 3e plaats.