Nabeschouwing Juventus - Bologna (2-0) || Serie A 2018/2019

Woensdag 26 september 2018 - 21:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Juventus het woensdag 26 september 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Bologna. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadium in Torino.

Via de Juventus - Bologna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Bologna (2-0)

Het Serie A duel tussen Juventus en Bologna is onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani geëindigd in een 2-0 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door P. Dybala, waarmee Juventus met 1-0 de leiding nam. Juventus vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Matuidi op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Juventus.

LIVE Juventus - Bologna 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Bologna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Juventus Doelpunt P. Dybala Juventus 1-0
16' Doelpunt Juventus Doelpunt B. Matuidi met assist van Cristiano Ronaldo Juventus 2-0
33' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Pjanić Juventus
36' Gele kaart Bologna Gele kaart voor N. Paz Bologna
64' Wissel Juventus Wissel E. Can voor M. Pjanić Juventus
67' Gele kaart Bologna Gele kaart voor Danilo Bologna
68' Wissel Bologna Wissel O. Okwonkwo voor D. Falcinelli Bologna
68' Wissel Bologna Wissel F. Santander voor M. Destro Bologna
71' Gele kaart Bologna Gele kaart voor A. Calabresi Bologna
74' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Juan Cuadrado Juventus
76' Wissel Juventus Wissel F. Bernardeschi voor Juan Cuadrado Juventus
86' Wissel Juventus Wissel Alex Sandro voor A. Barzagli Juventus
86' Wissel Bologna Wissel R. Orsolini voor M. Dijks Bologna
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Bologna
Opstellingen Juventus - Bologna
De opstellingen van Juventus en Bologna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Juventus gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Bologna zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Juventus - Bologna

Juventus en Bologna treffen elkaar in de 6e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Bologna in de Serie A vond plaats op 5 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Juventus favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Bologna slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Juventus 12
Winst Bologna 1
Gelijkspel 5
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Juventus op een 1e positie staat, terwijl we Bologna terugvinden op de 18e plaats.