Nabeschouwing Lazio - Fiorentina (1-0) || Serie A 2018/2019

Zondag 7 oktober 2018 - 15:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Lazio het zondag 7 oktober 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Fiorentina. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Lazio - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Fiorentina (1-0)

Het Serie A duel tussen Lazio en Fiorentina is onder leiding van scheidsrechter Daniele Orsato geëindigd in een 1-0 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door C. Immobile, waarmee Lazio met 1-0 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Lazio.

LIVE Lazio - Fiorentina 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Lazio Gele kaart voor S. Lulić Lazio
34' Gele kaart Lazio Gele kaart voor F. Caicedo Lazio
35' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor M. Pjaca Fiorentina
37' Doelpunt Lazio Doelpunt C. Immobile met assist van Ş. Radu Lazio 1-0
48' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor Gerson Fiorentina
46' Wissel Fiorentina Wissel E. Fernandes voor M. Benassi Fiorentina
52' Gele kaart Lazio Gele kaart voor A. Marušić Lazio
53' Wissel Lazio Wissel J. Correa voor F. Caicedo Lazio
57' Wissel Lazio Wissel Luiz Felipe voor Wallace Lazio
64' Wissel Fiorentina Wissel V. Eysseric voor Gerson Fiorentina
69' Gele kaart Lazio Gele kaart voor J. Correa Lazio
70' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor Vitor Hugo Fiorentina
80' Wissel Fiorentina Wissel R. Sottil voor M. Pjaca Fiorentina
82' Gele kaart Lazio Gele kaart voor T. Strakosha Lazio
85' Wissel Lazio Wissel Valon Berisha voor C. Immobile Lazio
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Fiorentina
Opstellingen Lazio - Fiorentina
De opstellingen van Lazio en Fiorentina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lazio gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Fiorentina zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Lazio - Fiorentina

Lazio en Fiorentina treffen elkaar in de 8e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Orsato en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Fiorentina in de Serie A vond plaats op 18 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide ploegen is Lazio favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Fiorentina slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lazio 13
Winst Fiorentina 9
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lazio op een 7e positie staat, terwijl we Fiorentina terugvinden op de 4e plaats.