Nabeschouwing Milan - Atalanta (2-2) || Serie A 2018/2019

Zondag 23 september 2018 - 18:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Milan het zondag 23 september 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Milan - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Atalanta (2-2)

De Serie A 2018/2019 wedstrijd tussen Milan en Atalanta geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Milan kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van G. Higuaín. Atalanta kwam in de 54e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Gómez, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 61e minuut zette G. Bonaventura zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Milan de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Atalanta nadat E. Rigoni in de 92e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Milan - Atalanta 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Milan Doelpunt G. Higuaín met assist van Suso Milan 1-0
46' Wissel Atalanta Wissel D. Zapata voor M. Barrow Atalanta
46' Wissel Atalanta Wissel E. Rigoni voor M. Pašalić Atalanta
51' Gele kaart Milan Gele kaart voor D. Calabria Milan
54' Doelpunt Atalanta Doelpunt A. Gómez met assist van D. Zapata Atalanta 1-1
61' Doelpunt Milan Doelpunt G. Bonaventura met assist van Suso Milan 2-1
66' Gele kaart Milan Gele kaart voor G. Higuaín Milan
67' Wissel Milan Wissel I. Abate voor D. Calabria Milan
75' Wissel Milan Wissel T. Bakayoko voor G. Bonaventura Milan
75' Wissel Atalanta Wissel J. Iličić voor R. Gosens Atalanta
78' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor A. Gómez Atalanta
85' Wissel Milan Wissel Samu Castillejo voor H. Çalhanoğlu Milan
92' Doelpunt Atalanta Doelpunt E. Rigoni Atalanta 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Atalanta
Opstellingen Milan - Atalanta
De opstellingen van Milan en Atalanta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milan gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Atalanta zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Milan - Atalanta

Milan en Atalanta treffen elkaar in de 5e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Milan en Atalanta in de Serie A vond plaats op 13 mei 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Milan favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Atalanta slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Milan 9
Winst Atalanta 8
Gelijkspel 5
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Milan op een 16e positie staat, terwijl we Atalanta terugvinden op de 15e plaats.