Nabeschouwing Torino - Fiorentina (1-1) || Serie A 2018/2019

Zaterdag 27 oktober 2018 - 20:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Torino het zaterdag 27 oktober 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Fiorentina. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Fiorentina (1-1)

De Serie A 2018/2019 wedstrijd tussen Torino en Fiorentina geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Fiorentina kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van M. Benassi. Een ongelukkig eigen doelpunt van A. Lafont zorgde ervoor dat Torino op 1-1 kwam te staan in de 13e minuut.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Torino - Fiorentina 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Fiorentina Doelpunt M. Benassi Fiorentina 0-1
6' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor N. Milenković Fiorentina
13' Eigen doelpunt Torino Eigen doelpunt A. Lafont Torino 1-1
25' Gele kaart Torino Gele kaart voor T. Rincón Torino
46' Wissel Fiorentina Wissel Gerson voor E. Fernandes Fiorentina
46' Wissel Fiorentina Wissel G. Simeone voor V. Eysseric Fiorentina
65' Wissel Torino Wissel S. Zaza voor D. Baselli Torino
67' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor Gerson Fiorentina
70' Gele kaart Torino Gele kaart voor S. Meïté Torino
77' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor K. Mirallas Fiorentina
82' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor J. Veretout Fiorentina
83' Wissel Torino Wissel V. Parigini voor L. De Silvestri Torino
84' Wissel Fiorentina Wissel B. Dabo voor M. Benassi Fiorentina
85' Wissel Torino Wissel R. Soriano voor Iago Falqué Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Fiorentina
Opstellingen Torino - Fiorentina
De opstellingen van Torino en Fiorentina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Fiorentina zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Fiorentina

Torino en Fiorentina treffen elkaar in de 10e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Fabbri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Fiorentina in de Serie A vond plaats op 18 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fiorentina. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Fiorentina favoriet. 10 keer wist de ploeg van Torino te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Torino. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Torino 2
Winst Fiorentina 10
Gelijkspel 6
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Torino op een 9e positie staat, terwijl we Fiorentina terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.