Nabeschouwing Atalanta - Frosinone (4-0) || Serie A 2018/2019

Maandag 20 augustus 2018 - 20:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Atalanta het maandag 20 augustus 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Frosinone. De wedstrijd wordt gespeeld in Gewiss Stadium in Bergamo.

Via de Atalanta - Frosinone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atalanta - Frosinone (4-0)

Het Serie A duel tussen Atalanta en Frosinone is onder leiding van scheidsrechter Marco Piccinini geëindigd in een 4-0 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door A. Gómez, waarmee Atalanta met 1-0 de leiding nam. Atalanta vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Hateboer op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut volgde een derde treffer van Atalanta, waarmee M. Pašalić zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Atalanta in de 92e minuut, nadat A. Gómez de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Atalanta.

LIVE Atalanta - Frosinone 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atalanta - Frosinone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Atalanta Doelpunt A. Gómez met assist van Rafael Tolói Atalanta 1-0
31' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor S. Perica Frosinone
48' Doelpunt Atalanta Doelpunt H. Hateboer met assist van A. Gómez Atalanta 2-0
55' Wissel Atalanta Wissel D. Zapata voor M. Barrow Atalanta
61' Doelpunt Atalanta Doelpunt M. Pašalić met assist van A. Gómez Atalanta 3-0
62' Wissel Frosinone Wissel D. Soddimo voor R. Maiello Frosinone
75' Wissel Atalanta Wissel T. Castagne voor R. Gosens Atalanta
81' Wissel Atalanta Wissel M. Pessina voor M. Pašalić Atalanta
82' Wissel Frosinone Wissel A. Pinamonti voor C. Ciano Frosinone
82' Wissel Frosinone Wissel L. Matarese voor S. Perica Frosinone
88' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor E. Goldaniga Frosinone
92' Doelpunt Atalanta Doelpunt A. Gómez Atalanta 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Atalanta - Frosinone
Opstellingen Atalanta - Frosinone
De opstellingen van Atalanta en Frosinone zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atalanta gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Frosinone zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Gian Piero Gasperini
Voorbeschouwing Atalanta - Frosinone

Atalanta en Frosinone treffen elkaar in de 1e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Piccinini en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Serie A seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Atalanta en Frosinone in de Serie A vond plaats op 23 januari 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Atalanta favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Frosinone slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.