Nabeschouwing Genoa - SPAL (1-1) || Serie A 2018/2019

Zondag 9 december 2018 - 18:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Genoa het zondag 9 december 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen SPAL. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Genoa - SPAL live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - SPAL (1-1)

De Serie A 2018/2019 wedstrijd tussen Genoa en SPAL geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor D. Criscito in de 11e minuut, waardoor Genoa met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 15 minuten was het A. Petagna die SPAL op een 0-1 voorsprong zette. Door een benutte penalty kwam Genoa vervolgens op 1-1. Het was K. Piątek die vanaf 11 meter wist te scoren in de 38e minuut.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Genoa - SPAL 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - SPAL teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Rode kaart Genoa Rode kaart voor D. Criscito Genoa
15' Doelpunt SPAL Doelpunt A. Petagna met assist van Felipe SPAL 0-1
25' Gele kaart SPAL Gele kaart voor A. Petagna SPAL
34' Gele kaart SPAL Gele kaart voor K. Bonifazi SPAL
38' Penalty Genoa Penalty K. Piątek Genoa 1-1
46' Wissel Genoa Wissel K. Günter voor Pedro Pereira Genoa
55' Gele kaart Genoa Gele kaart voor Miguel Veloso Genoa
66' Wissel Genoa Wissel E. Rolón voor Miguel Veloso Genoa
69' Wissel SPAL Wissel M. Valoti voor S. Missiroli SPAL
76' Wissel SPAL Wissel M. Valdifiori voor P. Schiattarella SPAL
81' Gele kaart SPAL Gele kaart voor F. Vicari SPAL
82' Wissel SPAL Wissel S. Floccari voor A. Petagna SPAL
85' Gele kaart SPAL Gele kaart voor S. Floccari SPAL
87' Gele kaart SPAL Gele kaart voor M. Valdifiori SPAL
92' Wissel Genoa Wissel E. Zukanović voor Sandro Genoa
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - SPAL
Opstellingen Genoa - SPAL
De opstellingen van Genoa en SPAL zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Genoa gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en SPAL zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Genoa - SPAL

Genoa en SPAL treffen elkaar in de 15e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabrizio Pasqua en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Genoa en SPAL in de Serie A vond plaats op 31 maart 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is SPAL favoriet. 1 keer wist de ploeg van Genoa te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Genoa. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Genoa 0
Winst SPAL 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Genoa op een 15e positie staat, terwijl we SPAL terugvinden op de 16e plaats.