Nabeschouwing SPAL - Lazio (1-0) || Serie A 2018/2019

Woensdag 3 april 2019 - 21:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt SPAL het woensdag 3 april 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Paolo Mazza in Ferrara.

Via de SPAL - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SPAL - Lazio (1-0)

Het Serie A duel tussen SPAL en Lazio is onder leiding van scheidsrechter Marco Guida geëindigd in een 1-0 overwinning voor SPAL. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 89 minuten. A. Petagna maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee SPAL vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marco Guida, waardoor SPAL de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE SPAL - Lazio 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SPAL - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Wissel SPAL Wissel Felipe voor V. Regini SPAL
57' Gele kaart Lazio Gele kaart voor S. Milinković-Savić Lazio
61' Wissel Lazio Wissel F. Caicedo voor J. Correa Lazio
63' Gele kaart Lazio Gele kaart voor C. Immobile Lazio
70' Wissel SPAL Wissel P. Schiattarella voor A. Murgia SPAL
76' Wissel SPAL Wissel A. Paloschi voor S. Floccari SPAL
77' Wissel Lazio Wissel R. Durmisi voor S. Lulić Lazio
82' Gele kaart SPAL Gele kaart voor M. Lazzari SPAL
89' Penalty SPAL Penalty A. Petagna SPAL 1-0
90' Wissel Lazio Wissel M. Parolo voor Patric Lazio
93' Gele kaart SPAL Gele kaart voor A. Paloschi SPAL
94' Gele kaart Lazio Gele kaart voor T. Strakosha Lazio
94' Gele kaart Lazio Gele kaart voor R. Durmisi Lazio
95' Gele kaart Lazio Gele kaart voor M. Parolo Lazio
Video hoogtepunten en samenvatting SPAL - Lazio
Opstellingen SPAL - Lazio
De opstellingen van SPAL en Lazio zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat SPAL gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Lazio zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing SPAL - Lazio

SPAL en Lazio treffen elkaar in de 30e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Guida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen SPAL en Lazio in de Serie A vond plaats op 4 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Lazio favoriet. 2 keer wist de ploeg van SPAL te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor SPAL. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst SPAL 0
Winst Lazio 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SPAL op een 16e positie staat, terwijl we Lazio terugvinden op de 6e plaats.