Nabeschouwing Argentina - El Salvador (3-0) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Zaterdag 23 maart 2024 - 01:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Argentina het zaterdag 23 maart 2024 om 01:00 uur in eigen huis op tegen El Salvador.

Via de Argentina - El Salvador live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Argentina - El Salvador (3-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Argentina en El Salvador is onder leiding van scheidsrechter Víctor Rivas geëindigd in een 3-0 overwinning voor Argentina. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Cristian Romero, waarmee Argentina met 1-0 de leiding nam. Argentina vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Enzo Fernández op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 52e minuut volgde een derde treffer van Argentina, waarmee Giovani Lo Celso  zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Víctor Rivas, waardoor Argentina dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Argentina - El Salvador 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Argentina - El Salvador teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Argentina Doelpunt Cristian Romero met assist van Ángel Di María Argentina 1-0
42' Doelpunt Argentina Doelpunt Enzo Fernández Argentina 2-0
46' Wissel Argentina Wissel Alejandro Garnacho voor Nicolás González Argentina
46' Wissel Argentina Wissel Nicolás Otamendi voor Enzo Fernández Argentina
48' Gele kaart El Salvador Gele kaart voor Narciso Orellana El Salvador
52' Doelpunt Argentina Doelpunt Giovani Lo Celso  met assist van Lautaro Martínez Argentina 3-0
56' Wissel Argentina Wissel Valentín Barco voor Nicolás Tagliafico Argentina
64' Gele kaart El Salvador Gele kaart voor Jorge Antonio Cruz Cortez El Salvador
65' Wissel Argentina Wissel Facundo Buonanotte voor Rodrigo de Paul Argentina
65' Wissel El Salvador Wissel Pablo Punyed voor Narciso Orellana El Salvador
65' Wissel El Salvador Wissel Julio Enrique Sibrian Molina voor Bryan Tamacas  El Salvador
73' Wissel Argentina Wissel Alexis Mac Allister voor Giovani Lo Celso  Argentina
73' Wissel El Salvador Wissel Melvin Cartagena voor Darwin Cerén El Salvador
73' Wissel Argentina Wissel Nahuel Molina voor Cristian Romero Argentina
77' Wissel El Salvador Wissel voor Nelson Blanco El Salvador
77' Wissel El Salvador Wissel German Fuentes voor Jairo Mauricio Henriquez El Salvador
77' Wissel El Salvador Wissel Jeremy Garay voor Nelson Bonilla El Salvador
Video hoogtepunten en samenvatting Argentina - El Salvador
Opstellingen Argentina - El Salvador
De opstellingen van Argentina en El Salvador zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Argentina gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en El Salvador zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Argentina - El Salvador

Argentina en El Salvador treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Víctor Rivas en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Argentina en El Salvador elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.