Nabeschouwing Luxemburg - Kazachstan (2-1) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Dinsdag 26 maart 2024 - 20:45 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Luxemburg het dinsdag 26 maart 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Kazachstan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de Luxembourg in Luxembourg.

Via de Luxemburg - Kazachstan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luxemburg - Kazachstan (2-1)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Luxemburg en Kazachstan is onder leiding van scheidsrechter Christian Dingert geëindigd in een 2-1 overwinning voor Luxemburg. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Kazakhstan kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Adilet Sadybekov. Luxembourg kwam in de 24e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Gerson Rodrigues, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 45e minuut zette Danel Sinani  zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Luxembourg de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Christian Dingert, waardoor Luxemburg dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Luxemburg - Kazachstan 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luxemburg - Kazachstan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Kazakhstan Doelpunt Adilet Sadybekov met assist van Askhat Tagybergen Kazakhstan 0-1
24' Doelpunt Luxembourg Doelpunt Gerson Rodrigues met assist van Danel Sinani  Luxembourg 1-1
41' Gele kaart Luxembourg Gele kaart voor Lars Gerson Luxembourg
45' Doelpunt Luxembourg Doelpunt Danel Sinani  met assist van Gerson Rodrigues Luxembourg 2-1
54' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor Maksim Samorodov Kazakhstan
64' Wissel Luxembourg Wissel E. Muratović voor Mathias Olesen Luxembourg
64' Wissel Luxembourg Wissel Sébastien Thill voor Yvandro Borges Sanches Luxembourg
67' Wissel Kazakhstan Wissel Yan Vorogovskiy voor Roman Asrankulov Kazakhstan
67' Wissel Kazakhstan Wissel Islam Chesnokov voor Maksim Samorodov Kazakhstan
67' Wissel Kazakhstan Wissel Islambek Kuat voor Askhat Tagybergen Kazakhstan
75' Wissel Kazakhstan Wissel Elkhan Astanov voor Ramazan Orazov Kazakhstan
75' Wissel Kazakhstan Wissel Abat Aymbetov voor Bakhtiyor Zaynutdinov Kazakhstan
77' Wissel Luxembourg Wissel Seid Korac voor Florian Bohnert Luxembourg
77' Wissel Luxembourg Wissel David Jonathans voor Danel Sinani  Luxembourg
78' Wissel Kazakhstan Wissel Bagdat Kairov voor Erkin Tapalov Kazakhstan
78' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor Erkin Tapalov Kazakhstan
82' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor Islam Chesnokov Kazakhstan
87' Wissel Luxembourg Wissel A. Dardari voor Gerson Rodrigues Luxembourg
92' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor Abat Aymbetov Kazakhstan
Video hoogtepunten en samenvatting Luxemburg - Kazachstan
Opstellingen Luxemburg - Kazachstan
De opstellingen van Luxemburg en Kazachstan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Luxemburg gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Kazachstan zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Magomed Adiev
Voorbeschouwing Luxemburg - Kazachstan

Luxemburg en Kazachstan treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christian Dingert en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Luxemburg en Kazachstan elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.