Nabeschouwing Nicaragua - Cuba (0-1) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Woensdag 27 maart 2024 - 02:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Nicaragua het woensdag 27 maart 2024 om 02:00 uur in eigen huis op tegen Cuba.

Via de Nicaragua - Cuba live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nicaragua - Cuba (0-1)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Nicaragua en Cuba is onder leiding van scheidsrechter Ricardo Mendoza geëindigd in een 0-1 overwinning voor Cuba. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 78e minuut dacht Cuba op voorsprong te komen via een doelpunt van Brayan López. Helaas voor Cuba werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ricardo Mendoza niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

LIVE Nicaragua - Cuba 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nicaragua - Cuba teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Nicaragua Wissel Juan Barrera  voor Luis Fernando Coronel Nicaragua
46' Wissel Nicaragua Wissel Evert Martínez voor J. Moncada Nicaragua
46' Wissel Nicaragua Wissel Matias Belli Moldskred voor W. Talavera Nicaragua
46' Wissel Cuba Wissel R. Torrez voor E. Hernández Cuba
66' Wissel Nicaragua Wissel R. Rodríguez voor K. Espino Nicaragua
66' Wissel Cuba Wissel Jose Almelo Baez voor A. Delgado Cuba
66' Wissel Cuba Wissel M. Reyes voor R. Sánchez Cuba
66' Gele kaart Nicaragua Gele kaart voor A. Treminio Junior Noel Artega Pineda Nicaragua
72' Wissel Nicaragua Wissel Juan Luis Pérez voor Nicaragua
75' Wissel Nicaragua Wissel A. Acuña voor Harold Medina Nicaragua
78' Doelpunt Cuba Doelpunt Brayan López met assist van Ó. Acevedo Cuba
81' Wissel Cuba Wissel M. Reyes voor Cuba 0-1
82' Gele kaart Cuba Gele kaart voor Leandro Rafael Mena Fernández W. Pozo Cuba
82' Wissel Cuba Wissel M. Reyes voor Cuba
85' Gele kaart Cuba Gele kaart voor R. Rodríguez Cuba
89' Wissel Cuba Wissel Karel Pérez voor Daniel Díaz Cuba
Video hoogtepunten en samenvatting Nicaragua - Cuba
Opstellingen Nicaragua - Cuba

Voorbeschouwing Nicaragua - Cuba

Nicaragua en Cuba treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo Mendoza en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nicaragua en Cuba in de Vriendschappelijk internationaal vond plaats op 14 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nicaragua. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Nicaragua als Cuba wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.