Nabeschouwing Egypt - Kroatië (2-4) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Dinsdag 26 maart 2024 - 21:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Egypt het dinsdag 26 maart 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Kroatië. De wedstrijd wordt gespeeld in Cairo International Stadium in Cairo.

Via de Egypt - Kroatië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Egypt - Kroatië (2-4)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Egypt en Kroatië is onder leiding van scheidsrechter Adalbert Diouf geëindigd in een 2-4 overwinning voor Kroatië. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Rami Rabia, waarmee Egypt met 1-0 de leiding nam. Croatia kwam in de 21e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Nikola Vlasic, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 57e minuut zette Bruno Petkovic zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Croatia de leiding in de wedstrijd nam.

Na 77 minuten werd de voorsprong voor Croatia vergroot nadat Andrej Kramaric de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 86e minuut nadat Lovro Majer namens Croatia de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 94e minuut en kwam op naam te staan van Egypt speler Mohamed Abdelmonem, die daarmee tekende voor de 2-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Adalbert Diouf bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Kroatië.

LIVE Egypt - Kroatië 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Egypt - Kroatië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Egypt Doelpunt Rami Rabia met assist van Mohamed Hamdi Egypt 1-0
8' Rami Rabia Egypt
21' Doelpunt Croatia Doelpunt Nikola Vlasic met assist van Luka Modric  Croatia 1-1
27' Gele kaart Egypt Gele kaart voor Rami Rabia Egypt
46' Wissel Croatia Wissel Dominik Kotarski voor N. Labrović Croatia
46' Wissel Croatia Wissel Mateo Kovacic voor Marcelo Brozovic Croatia
46' Wissel Egypt Wissel Ahmed Koka voor Akram Tawfik Egypt
57' Doelpunt Croatia Doelpunt Bruno Petkovic met assist van Luka Modric  Croatia 1-2
60' Wissel Croatia Wissel Marco Pasalic voor Luka Modric  Croatia
60' Wissel Croatia Wissel Josip Juranovic voor Josko Gvardiol Croatia
67' Wissel Croatia Wissel Mario Pasalic voor Nikola Vlasic Croatia
68' Wissel Croatia Wissel Andrej Kramaric voor Bruno Petkovic Croatia
68' Wissel Egypt Wissel Hamdi Fathi voor Afsha Egypt
77' Doelpunt Croatia Doelpunt Andrej Kramaric met assist van Lovro Majer Croatia 1-3
79' Wissel Egypt Wissel Mohamed El Shami voor Mahmoud Trezeguet Egypt
79' Wissel Egypt Wissel Mostafa Shalaby voor Mostafa Mohamed Egypt
80' Wissel Egypt Wissel Mohamed Sherif voor Omar Marmoush Egypt
85' Wissel Egypt Wissel Ahmed Atef voor Marwan Ateya Egypt
86' Doelpunt Croatia Doelpunt Lovro Majer met assist van Andrej Kramaric Croatia 1-4
94' Doelpunt Egypt Doelpunt Mohamed Abdelmonem met assist van Mohamed Hany Egypt 2-4
Video hoogtepunten en samenvatting Egypt - Kroatië
Opstellingen Egypt - Kroatië
De opstellingen van Egypt en Kroatië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Egypt gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Kroatië zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Zlatko Dalić
Voorbeschouwing Egypt - Kroatië

Egypt en Kroatië treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Adalbert Diouf en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Egypt en Kroatië elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.