Nabeschouwing Peru - Dominican Republic (4-1) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Woensdag 27 maart 2024 - 02:30 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Peru het woensdag 27 maart 2024 om 02:30 uur in eigen huis op tegen Dominican Republic. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Monumental in Lima.

Via de Peru - Dominican Republic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peru - Dominican Republic (4-1)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Peru en Dominican Republic is onder leiding van scheidsrechter Braulio da Silva Machado geëindigd in een 4-1 overwinning voor Peru. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door S. Peña, waarmee Peru met 1-0 de leiding nam. Peru vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Castillo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut volgde een derde treffer van Peru, waarmee P. Quispe zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 58 minuten deed J. López iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Dominican Republic werd verkleind tot 3-1. In de 94e minuut werd de stand op 4-1 gezet na een benutte penalty van Peru speler P. Guerrero.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Braulio da Silva Machado bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Peru.

LIVE Peru - Dominican Republic 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peru - Dominican Republic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Peru Doelpunt S. Peña Peru 1-0
46' Doelpunt Peru Doelpunt J. Castillo met assist van A. Santamaría Peru 2-0
46' Wissel Dominican Republic Wissel Erick Japa voor D. Flores Dominican Republic
46' Wissel Dominican Republic Wissel C. Wehbe voor Jeremy Alexander Báez Peña Dominican Republic
46' Wissel Dominican Republic Wissel B. Ademán voor M. Sambataro Dominican Republic
52' Gele kaart Peru Gele kaart voor J. Castillo Peru
54' Doelpunt Peru Doelpunt P. Quispe met assist van É. Flores Peru 3-0
58' Doelpunt Dominican Republic Doelpunt J. López Dominican Republic 3-1
60' Wissel Peru Wissel J. Rivera voor P. Quispe Peru
60' Wissel Peru Wissel G. Lapadula voor B. Reyna Peru
65' Gele kaart Dominican Republic Gele kaart voor Erick Japa Dominican Republic
70' Wissel Dominican Republic Wissel Luis Espinal Florencio voor Carlos Ventura Dominican Republic
71' Wissel Peru Wissel P. Guerrero voor É. Flores Peru
71' Wissel Peru Wissel W. Cartagena voor J. Castillo Peru
77' Wissel Dominican Republic Wissel Luismi Quezada voor Ronaldo Vásquez Dominican Republic
83' Gele kaart Peru Gele kaart voor W. Cartagena Peru
84' Wissel Peru Wissel M. Távara voor S. Peña Peru
85' Wissel Peru Wissel O. Sonne voor L. Advíncula Peru
87' Wissel Dominican Republic Wissel L. Bretón voor Junior Firpo Dominican Republic
94' Penalty Peru Penalty P. Guerrero Peru 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Peru - Dominican Republic
Opstellingen Peru - Dominican Republic
De opstellingen van Peru en Dominican Republic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peru gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Dominican Republic zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.