Nabeschouwing Argentina - Costa Rica (3-1) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Woensdag 27 maart 2024 - 03:50 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Argentina het woensdag 27 maart 2024 om 03:50 uur in eigen huis op tegen Costa Rica. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti in Capital Federal.

Via de Argentina - Costa Rica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Argentina - Costa Rica (3-1)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Argentina en Costa Rica is onder leiding van scheidsrechter Josef Mickelson geëindigd in een 3-1 overwinning voor Argentina. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door Manfred Ugalde, waarmee Costa Rica met 0-1 de leiding nam. Argentina kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Ángel Di María, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 56e minuut zette Alexis Mac Allister zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Argentina de leiding in de wedstrijd nam.

Na 77 minuten werd de voorsprong voor Argentina vergroot nadat Lautaro Martínez  de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Argentina.

LIVE Argentina - Costa Rica 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Argentina - Costa Rica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Costa Rica Doelpunt Manfred Ugalde Costa Rica 0-1
47' Gele kaart Argentina Gele kaart voor Nahuel Molina Argentina
52' Doelpunt Argentina Doelpunt Ángel Di María Argentina 1-1
56' Doelpunt Argentina Doelpunt Alexis Mac Allister Argentina 2-1
60' Wissel Argentina Wissel Leandro Paredes voor Alexis Mac Allister Argentina
68' Wissel Costa Rica Wissel Jefferson Brenes voor Brandon Aguilera Costa Rica
68' Wissel Costa Rica Wissel Warren Madrigal voor J. Alcócer Costa Rica
71' Gele kaart Costa Rica Gele kaart voor Fernán Faerron Costa Rica
71' Wissel Argentina Wissel Lautaro Martínez  voor A. Garnacho Argentina
72' Wissel Argentina Wissel Rodrigo de Paul voor Giovani Lo Celso Argentina
77' Doelpunt Argentina Doelpunt Lautaro Martínez  met assist van Rodrigo de Paul Argentina 3-1
80' Wissel Costa Rica Wissel Elías Aguilar voor Álvaro Zamora Costa Rica
82' Wissel Argentina Wissel Germán Pezzella voor Nicolás Otamendi  Argentina
82' Wissel Argentina Wissel V. Carboni voor Ángel Di María Argentina
82' Wissel Argentina Wissel Nicolás González voor Enzo Fernández Argentina
90' Wissel Costa Rica Wissel Anthony Contreras voor Manfred Ugalde Costa Rica
90' Wissel Costa Rica Wissel Joseph Mora voor Ariel Lassiter Costa Rica
Video hoogtepunten en samenvatting Argentina - Costa Rica
Opstellingen Argentina - Costa Rica
De opstellingen van Argentina en Costa Rica zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Argentina gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Costa Rica zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Argentina - Costa Rica

Argentina en Costa Rica treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Josef Mickelson en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Argentina en Costa Rica elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.