Nabeschouwing Armenië - Kosovo (0-1) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Vrijdag 22 maart 2024 - 17:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Armenië het vrijdag 22 maart 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Kosovo. De wedstrijd wordt gespeeld in Vazgen Sargsyan anvan Hanrapetakan Marzadasht in Yerevan.

Via de Armenië - Kosovo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Armenië - Kosovo (0-1)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Armenië en Kosovo is onder leiding van scheidsrechter Irakli Kvirikashvili geëindigd in een 0-1 overwinning voor Kosovo. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door Milot Rashica, waarmee Kosovo met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Kosovo.

LIVE Armenië - Kosovo 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Armenië - Kosovo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Kosovo Doelpunt Milot Rashica met assist van Edon Zhegrova Kosovo 0-1
47' Gele kaart Kosovo Gele kaart voor Fidan Aliti Kosovo
58' Wissel Armenia Wissel Grant-Leon Ranos voor Norberto Briasco Armenia
58' Wissel Armenia Wissel Edgar Sevikyan voor Vahan Bichakhchyan Armenia
68' Wissel Kosovo Wissel Blendi Idrizi voor Valon Berisha Kosovo
68' Wissel Kosovo Wissel Zymer Bytyqi voor Edon Zhegrova Kosovo
68' Wissel Kosovo Wissel Donat Rrudhani voor Florent Muslija  Kosovo
74' Wissel Armenia Wissel Narek Grigoryan voor Lucas Zelarayán Armenia
74' Wissel Armenia Wissel Edgar Grigoryan voor Zhirayr Margaryan Armenia
82' Wissel Kosovo Wissel Arsen Beglaryan voor Stanislav Buchnev Kosovo
84' Wissel Kosovo Wissel Ilir Krasniqi voor Leart Paqarada Kosovo
84' Gele kaart Kosovo Gele kaart voor Albion Rrahmani Milot Rashica Kosovo
85' Gele kaart Kosovo Gele kaart voor Florian Loshaj Kosovo
95' Gele kaart Kosovo Gele kaart voor Donat Rrudhani Kosovo
Video hoogtepunten en samenvatting Armenië - Kosovo
Opstellingen Armenië - Kosovo
De opstellingen van Armenië en Kosovo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Armenië gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Kosovo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Franco Foda
Voorbeschouwing Armenië - Kosovo

Armenië en Kosovo treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Irakli Kvirikashvili en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Armenië en Kosovo elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.